Annonsørinnhold

V75 med Jackpot og 90 millioner i potten*

På lørdag er det duket for Unionstravet i Sverige, og det er ca. 50 millioner til alenevinner.*

V75 med Jackpot og 90 millioner i potten*

Denne helgen er det igjen tid for et av årets travhøydepunkt - nemlig Unionstravet i Sverige. Lørdagens V75 på Färjestad travbane har Jackpot, hele 90 millioner i premiepotten, og cirka 50 millioner til alenevinner.*

Spillefrist kl. 16.20

Spill Stalltips her

Travkongene møtes

Unionstravet er en uhøytidelig landskamp mellom Norge og Sverige. Hverken norske eller svenske utøvere ønsker å tape mot hesten fra nabolandet, og det skaper en ekstra nerve i løpene på Färjestad denne lørdagen.

TRAVKONGER: Månlykke A.M. og Odd Herakles skal gjøre opp i Uionskampen lørdag. Foto: Hesteguiden.com/Eirik Stenhaug
TRAVKONGER: Månlykke A.M. og Odd Herakles skal gjøre opp i Uionskampen lørdag. Foto: Hesteguiden.com/Eirik Stenhaug Vis mer

En av de norske hestene som kommer er travkongen Odd Herakles. Den tolvårige hingsten regnes som verdens beste kaldblodstraver, noe en imponerende merittliste bygger opp under.

Spill Stalltips her

Etter sin fødsel på Stathelle i Telemark i 2010 har han travet inn hele 12,6 millioner til sine eiere. Etter 142 løp kan han vise til 70 seire, og 101 ganger blant de tre beste. Innkjørt per start er imponerende 89 000 kroner. På sine siste 42 starter har han vunnet 39 ganger og ikke vært dårligere enn annen.

Månlykke A.M., regjerende svensk mester, og svenskenes sterkeste kort lørdag, slo Odd Herakles én gang i fjor vår.

Spill Stalltips her

NORGES FAVORITT: Odd Herakles vises frem av Josefine Eilertsen på Dyrskun i Telemark sist helg. Foto: www.hesteguiden.com
NORGES FAVORITT: Odd Herakles vises frem av Josefine Eilertsen på Dyrskun i Telemark sist helg. Foto: www.hesteguiden.com Vis mer

216 personer med toppgevinst

Lørdag 27. august kunne hele 216 Stalltipsvinnere slippe jubelen løs da samtlige fikk syv riktige på sine V75-kuponger på Klosterskogen.

Innsatsen var på mellom 48 og 2970 kroner, og vinnerne kunne glede seg over en gevinst på mellom 16.100 og 18.782 kroner, avhengig av innsats og hvilke hester som var med på kupongen.

Hvor mange vinner denne lørdagen?

Her kan man spille V75 Stalltips

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

V75 med Jackpot og 90 millioner i potten*
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer