Annonsørinnhold

Vegard forbløffer kollegaene når han bruker mobilen i USA

– De sier «wow, blir ikke det veldig dyrt»?

UT PÅ TUR: Vegard Henriksen skrur aldri av mobilen lenger - på tross av at han farter fra land til land i jobben som flyvert. Alle foto: PRIVAT
UT PÅ TUR: Vegard Henriksen skrur aldri av mobilen lenger - på tross av at han farter fra land til land i jobben som flyvert. Alle foto: PRIVAT Vis mer

I november etterlyste Komplett Mobil mobilbrukere som har spesielle opplevelser knyttet til sitt abonnement.

Vegard Henriksen (29) fra Jessheim var en av flere titalls søkere, og han ville gjerne fortelle om hvordan han har fått en ny hverdag med Komplett Mobil.

I sin jobb som flyvert i et norsk flyselskap reiser Vegard stadig til USA, og han er ustanselig i lufta og på bakken Europa rundt.

Hva har skjedd? Jo, han skur aldri av 4G lenger.

Skrur aldri av

– Jeg skrur heller ikke mobilen av, jeg bare setter den på flymodus når jeg er i lufta. Før jeg byttet til Komplett hadde jeg 4G avslått på reise, men nå er 4G alltid på, sier Vegard.

PÅ REISE: Vegard besøker en rekke europeiske byer i jobben.
PÅ REISE: Vegard besøker en rekke europeiske byer i jobben. Vis mer
PÅ REISE: Også på fritiden reiser Vegard flittig, uten å slå av 4G.
PÅ REISE: Også på fritiden reiser Vegard flittig, uten å slå av 4G. Vis mer

Bruksendringen skyldes at han benytter seg av Komplett Mobils Maxiflex med EU+ inkludert. Abonnementet inkluderer ikke bare vanlig bruk i EU-landene, men også USA, Serbia, Montenegro, Thailand, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar.

Les mer om EU+

Nå bruker Vegard bruker mobilen akkurat som hjemme på Jessheim, selv om han står med venner og arbeidskollegaer på for eksempel Manhattan i New York.

– Når vi er på bakken i USA så er vi 10–12 i crewet. Vi henger i lag, spiser og går kanskje på pub sammen. De andre ser ofte at jeg har 4G på mobilen og sier «wow, blir ikke det veldig dyrt». Jeg svarer da «nei, jeg har jo Komplett». Det er mange som skal bytte nå, sier Vegard.

Som de fleste unge mennesker er Vegard en storforbruker av mobildata, fordi han poster på Instagram og deler både videosnutter og bilder på Snapchat. I tillegg kommer oppdateringer av nyheter og mail, som de fleste av oss.

Hva koster dette?

– Jeg holder kontakten med familie og venner, og sjekker sosiale medier på reise. Når jeg har flydd i mange timer er det mye som har skjedd når jeg lander.

– Du bruker telefonen som hjemme?

– Ja, det er en veldig lettelse. Før hadde du bestandig i bakhodet «ahh, hva kommer dette til å koste, dette blir dyrt».

Les mer om abonnementene

Ikke bare slipper flyverten å bekymre seg for kostnadene lenger, han har spart store penger på sin nye mobilløsning. Vegards Maxiflex-abonnement inkluderer 15 gigabyte data, med fri tale og 4G+ Telenor-dekning*. Alle Komplett Mobils abonnement inkluderer EU+ og fri bruk av SMS og MMS fra Norge til hele verden.

– Mobilregningene mine har Jeg har gått ned fra 1500 kroner til cirka 400 kroner i måneden. Det er deilig! Det er mer enn tusen kroner per måned jeg kan bruke på andre ting, sier Vegard.

SPARER PENGER: Vegard mener han sparer over tusen kroner på abonnementsbyttet, penger han kan bruke til andre ting.
SPARER PENGER: Vegard mener han sparer over tusen kroner på abonnementsbyttet, penger han kan bruke til andre ting. Vis mer

Thailand-reise

Han er på reisefot på fritiden også, og det var før en Thailand- og Malaysia-ferie i vår han oppdaget den smarte tjenesten EU+, som gir muligheten til å bruke mobilen som hjemme i begge landene.

– Jeg var i Thailand i mars-april, og jeg bestilte abonnementet rett før jeg dro. Jeg var så redd for at jeg ikke skulle få det i posten tidsnok til ferien. På den ferien var jeg sammen med kjæresten min. Han endte opp med en kjempestor regning på tross av at han prøvde å bruke bare WiFi og skrudde av 4G-en, sier han.

Vegards kjæreste er fra Polen, også et EU-land, og han er nestemann av mange som følger Vegards eksempel om å bytte mobilabonnement.

– Jeg vet veldig mange i flyselskapet mitt har gått over til Komplett nå. Det er bare flere og flere som spør meg om det, sier Vegard.

Aldri tom

Og selv om han er flittig mobilbruker føler Vegard trygghet i at Maxiflex-abonnementet har rollover-funksjon, det betyr at ubrukt data overføres til neste måned uten at han trenger å gjøre noe som helst.

– Det blir automatisk overført, for jeg klarer aldri å bruke de 15 gigabitene jeg har i abonnementet per måned. Det blir alltid noen gigabytes å overføre. Jeg har aldri gått tom, nei, sier Vegard.

Les mer om hvilke land som inngår i EU+

* Fri tale gjelder ikke fra Norge til utlandet, EU/EU+ samt spesialnummer og innholdstjenester. Egne priser gjelder for fly, ferge, skip og satellitt.

Komplett Mobil

Med et abonnement fra Komplett Mobil har du massevis av fordeler:

  • Best i test: Abonnementene våre MiniFlex og MedioFlex+ ble kåret til Best i test av tek.no i kategoriene Lite Data og Middels Data 4. desember 2018.
  • Eneste mobilselskap som inkluderer land utenfor EU i alle abonnement. I tillegg til EU kan du bruke mobilen som hjemme i USA, Thailand, Sveits, Serbia, Montenegro, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar.
  • Full 4G+ Telenordekning (verdens raskeste mobilnett, Ookla 2018) og et engasjert og serviceinnstilt kundeservice-team!
  • Datarollover er inkludert. Ubrukt data blir overført til neste måned.
  • Enkel og oversiktlig mobilapp som gir deg full kontroll over fakturaer og forbruk – rett på mobilen!
  • Ingen bindingstid
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer