Annonsørinnhold

Lunar

Testpilot

Vil du prøve å betale på en helt ny måte?

Vi søker testpiloter som vil prøve Apple Pay med Lunar for oss og si sin ærlige mening. Du trenger ikke en gang å bytte bank. Og alle som melder seg på, får 200 kr til å prøve Apple Pay!

Vil du prøve å betale på en helt ny måte?

Hørt om Lunar? Den er rett og slett en helt ny måte å tenke bank på: Ingen gamle systemer, fysiske filialer, unødvendige gebyrer eller trege prosesser. Lunar er også en av de få bankene i Norge som tilbyr både Apple Pay og Google Pay.

Nå kan du bruke, spare og investere - og få oversikt over økonomien din i én og samme app. Har du mobilen i lomma, har du hele banken i lomma. Og den er som det beste i livet: gratis.

Glem gebyrene

Nå søker vi testpiloter som kan prøve Apple Pay med Lunar for oss. Du trenger ikke bytte bank, bare last ned appen, registrer deg og prøv å betale med Apple Pay, og si din ærlige mening etter å ha prøvd den et par uker.

Som tester får du 200 kr til å prøve Apple Pay med Lunar, som du kan bruke akkurat hvordan du vil. Enten du vil handle på matbutikken, eller en tur på byen er det helt opp til deg. Det vi er nysgjerrige på er hva du synes om Apple Pay og Lunar.

Og alle som melder seg på og aktiverer Apple Pay, får 200 kroner til å prøve det!

Som en heldigital bank tilbyr Lunar gratis konto og VISA-kort til alle brukere. Ekstrautgifter som opprettelsesgebyr, årlige kort- og kontogebyrer, og overføringsgebyr, kan du bare glemme.Lunar hjelper deg med å få oversikt og kontroll over økonomien din, så du får mer ut av pengene dine.

Du kan koble appen opp mot dine kontoer i andre banker, og se transaksjoner og gjøre overføringer rett i appen. Du kan også få Apple Pay (og Google Pay) med Lunar, så kan du betale med mobilen din overalt.

Om du ønsker, er det helt uproblematisk at du beholder din gamle bank og bruker Lunar samtidig.

Teknologi- og betalingsselskap

Vil du prøve å betale på en helt ny måte?

Helt siden starten i Århus i Danmark i 2015, har Lunar vært mer enn en bank. Det er også et teknologiselskap og et betalingsselskap, som gir deg alt du trenger for pengene dine rett i lomma. Det er en ny måte å spare, bruke og investere penger på, og aldri har det vært enklere!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer