Annonsørinnhold

Vil du teste Hellmann's, verdens mest solgte majones?

Vi søker 5 testpiloter som er kreative i matveien, og som kan tenke seg å teste Hellmann's majones i matlagingen. Er du med?

MMMMMAJONES: Det finnes mange kreative måter å bruke majones på. Hva med en deilig dressing til digge wraps?
MMMMMAJONES: Det finnes mange kreative måter å bruke majones på. Hva med en deilig dressing til digge wraps? Vis mer

Mange tenker på majones som noe man kun har på rekene, men det finnes et hav av muligheter å bruke majones til. Deilige dressinger, pastasauser, dipper eller smakfulle sandwicher er bare noen eksempler, og det er kun fantasien som setter grensene!

Vi søker derfor deg som er litt kreativ i matveien, og som kan tenke deg å teste Hellmann's ekte majones på ulike måter i noen dager - enten om det er til frokost, lunsj, middag eller til noe digg en fredagskveld.

Meld deg som testpilot her

KLASSIKER: Majones på rekesmørbrød er en klassiker for mange.
KLASSIKER: Majones på rekesmørbrød er en klassiker for mange. Vis mer

Verdens mest solgte

Hellmann's har laget majones av superhøy kvalitet i 100 år, og majonesen passer like godt på brødskiva som i matlaging.

Hemmeligheten bak den kremete og gode smaken av Hellmann's ekte majones er naturlige ingredienser av høy kvalitet. Kanskje ikke så rart at majonesen er den mest solgte i verden?

Meld deg som testpilot her eller i skjemaet under.

Til deg som vil være testpilot

Vi søker fem familier som vil prøve majonesen fra Hellmann's i 5-7 dager, og gjerne på ulike måter. Alt du trenger å gjøre er å ta noen bilder og si din ærlige mening om majonesen i etterkant. Testingen vil foregå i uke 22/23.

Til gjengjeld får du en fullstappet goodie bag med produkter fra Unileves andre produkter til en verdi av cirka 1000 kroner - i tillegg til Hellmann's majones som takk for hjelpen.

Meld deg som testpilot her

GOODIE BAG: Om du blir plukket ut til å være testpilot for Hellmann's ekte majones, får du denne goodie bagen som takk for hjelpen.
GOODIE BAG: Om du blir plukket ut til å være testpilot for Hellmann's ekte majones, får du denne goodie bagen som takk for hjelpen. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer