Autofils Roadshow ruller straks ut!

Vi stapper Autofil-hengeren full av premier, blader og give-aways for titusenvis av kroner. Disse har vi tenkt å dele med deg og alle andre vi møter på veien. Sjekk når vi kommer til deg!

Vi er i full gang med å fylle Autofil-hengeren med premier, blader og masse annet snadder som vi har tenkt å dele med dere..! Foto: Stein Inge Stølen
Vi er i full gang med å fylle Autofil-hengeren med premier, blader og masse annet snadder som vi har tenkt å dele med dere..! Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Nå nærmer det seg! Vi har raidet lageret vårt for alt vi kan finne av morsomme autofile ting. Heldigvis har vi bra med bagasjeplass, siden redaktør'n ordna oss en diger henger rett før sommeren. Vi tar med hengeren, Autofil-Evoquen og en Toyota GT86 til Kristiansand, Stavanger, Bergen og Ålesund for å møte alle dere bilinteresserte sjeler der ute som vi vanligvis ikke har mulighet til å treffe.

Helrå Autofil-kåring!I tillegg skal vi kåre den mest autofile bilen i hver by! Vinneren får en hel drøss med kule premier i tillegg til en stor reportasje om doningen i Autofil. Her er det ingen regler: vinneren blir den bilen vi (det vil si Lorden og Stølen som er dommerne) anser som mest autofil blant de oppmøtte kjøretøyene. Det kan bety så mangt: kanskje er den sjelden? Kanskje er den vanvittig rå? Eller kanskje den rett og slett bare har bøttevis av sjarm. Dette blir uansett spennende!

KRISTIANSAND: 30. juli klokka 18:00 ved Sørlandssenteret

STAVANGER: 31. juli klokka 18:00 ved Møller Bil Forus

BERGEN: 1. august klokka 17:00 på Festplassen

ÅLESUND: 2. august klokka 18:00 ved Color Line Stadion

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer