Bli med på Autofil-tur til Island!

Nå kan du oppleve den vulkanske øya fra førersetet i ekte offroad-biler, bade i Den Blå Lagune – og teste deg selv med heftig ATV-kjøring i «månelandskap»...

Foto: Arkivfoto
Foto: Arkivfoto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 8. november oppfyller vi både vår egen og andre autofiles store drøm: Å kjøre ekte offroadere gjennom et av Europas mest uframkommelige områder: sagaøya Island.

Vi har satt sammen et drømmeprogram for eventyrlystne autofile i alle aldre, et opplegg som inkluderer reise, overnatting, mat og opplevelser du aldri vil glemme.

Klikk her for mer informasjon og bestilling!

  • Du vil få møte en av verdens beste sjåfører som har kjørt over Grønland
  • Du vil få se hvordan islendingene modifiserer sine 4x4 jeeps
  • Mye kjøring og utprøving av de spreke Quad-Bike & 4x4 jeeps

PROGRAM

- Fredag 8. november14.45 Avreise fra Oslo Gardermoen15.50 Ankomst Keflavik Flyplass, Island. Norsk guide møter gruppen.17.00 Innsjekk på Hotel Uten Grensen19.00 Vi møtes i en sal på hotellet. Hit kommer en av verdens beste jeep-sjåfører som kjørte over Grønland og til Sørpolen i en islandsk modifisert super-jeep. Vi blir med på en reise gjennom isødet med bilder og video.20.00 Middag (2 retter)

- Lørdag 9. november10.00 Avreise med buss til de beste ombyggerne avsuper-jeeper på Island.Vi får en innføring i hvordan islendingene modifiserer sine 4x4-biler.12.00 Vi kjører videre til Grindavik hvor vi spiser lunsj.13.30 ATV-offroad! Quad bike offroad-kjøring på «Mars» – heftig og moro.16.00 Vi ankommer Blå Lagune (15 minutter fra Grindavik). Bad i den Blå Lagune(inkl. håndkle og billett).18.00 Avreise fra Blå Lagune18.45 Ankomst hotellet20.30 Middag

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer