De beste flerbruksbilene

Hva skal du velge hvis du vil ha en hyggelig familiebil med lavt forbruk, praktiske løsninger og ikke minst god plass? Her har du de beste flerbruksbilene på markedet!

Toyota Prius+ Seven
Toyota Prius+ Seven Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«En familie som holder sammen, er uovervinnelig», sa Bjørnstjerne Bjørnson. Det hadde han nok fullstendig rett i, men hvordan får man en familie til å bli enig om hvilken bil man skal kjøpe? Mest mulig bil for pengene? Mest mulig plass? Flest mulig seter? Mest mulig kjøreglede? Mest mulig status? Kravene kan være utallige, og utvalget er enormt.

Hvis familien ikke er interessert i å gå helt opp i storbil-klassen og snuse på Ford S-Max, Ford Galaxy og Volkswagen Caravelle, eller ikke har budsjett til dyrere biler som Volvo XC90 og BMW X5, men samtidig vil ha god bagasjekapasitet og plass til syv mennesker, har vi her en rekke biler som absolutt bør vurderes...

Den nye hybridkongen

Toyota Prius+ SevenPris fra: 311 900 krBagasjeplass: 535 liter

Toyotas nye hybrid-syvseter har nettopp kommet på markedet. At den allerede har blitt en stor suksess, er egentlig ingen stor overraskelse. Bilen er blitt bedre å kjøre, spesielt på komfortsiden, og man har det rett og slett behagelig bak rattet. En annen ting er at man blir en avslappet sjåfør også, siden bilen ikke liker stressete kjøring. Plassen er formidabel, og prisnivået på de ulike modellene hyggelig. Den har også et utrolig lavt CO2-utslipp til denne type bil å være, et faktum som nok veier tungt for mange. Kort fortalt har Prius+ det meste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer