Den store selvvask-oversikten

Er du lei av å bruke hundrevis av kroner på vaskeautomater? Her er den ultimate oversikten over landets selvvaskanlegg, utarbeidet i samarbeid med bilpleieverdenens største ildsjeler, Detailers Club Norway …

Den store selvvask-oversikten

Hvis du som oss er opptatt av å holde bilen ren og pen, men ikke har lyst til å utsette lakken for de hensynsløse og hardhendte vaskeautomatene, da har du klikket på riktig sak.

Bilpleie-ekspertene i Detailers Club Norway har satt sammen denne enorme landsdekkende listen som viser hvor du kan leie høytrykkspyler og vaske selv. Her finner du garantert en i ditt nærmiljø. Hvem vet, kanskje finner du en du ikke visste om også?

I tillegg får du spesifikk informasjon om flere av vaskestedene: Hvordan er trykket? Er det varmtvann tilgjengelig? Kan du bruke medbrakte produkter uten å bli jaget bort? Er det mye pågang, eller får du stå i fred? Alt er å finne i guiden under...

Trenger du vasketips? Se video her!

ØSTFOLD

Askim:*Statoil Askim. (Ute, 3 plasser) Mysen:*Maxbo på Mysen. (Ute, 3 plasser)

Moss:*Statoil Moss, Wulfsbergs gate 20. (Inne, 2 plasser, god plass, godt trykk, kran med varmtvann, til tider kø)*Statoil Mosseporten, Patterødveien 1.*Volvo Dekkhotell. (Ute, 4 plasser, bra trykk, dyrt på vinterstid, greit på sommeren, skum på sommeren)*Shell ved Melløs. (Ute, 1 plass, helt greit anlegg)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer