Drømmedag med BMW på Rudskogen

Man sier ikke nei når BMW byr på banedag med alle de ferskeste nyhetene!

ELLE MELLE: BMW stilte med det beste de hadde å by på. Foto: ERIK FIVE
ELLE MELLE: BMW stilte med det beste de hadde å by på. Foto: ERIK FIVE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sjekk hvilken bilpark som sto å ventet på oss. i8, M3, M4, M5, X3, X4, X5, 2-serie Coupé, 2-serie Active Tourer, 4-serie Gran Coupé, 6-serie Gran Coupé, MINI Hatch Cooper og Mini Countryman John Cooper Works. Klikk på linkene om du vil lese mer om hver enkelt bil.

Jepp. Dette er en sikle-liste over biler jeg selv kunne tenkt meg å hatt i garasjen, stort sett alle sammen. På noen få timer skal jeg få kjempe om seteplass i de mest interessante av dem, og avslutte det hele med et race i Rudskogens egne raceriggede BMW 325. to sjåfører på hver bil, med førerbytte etter 15 min. MORO!

Oppmøte ved hovedkontoret på Fornebu 08 sharp. Utlevering av spitter nye Mini Cooper Hatch med fem dører og den akkurat like nye BMW 2-serie Active Tourer, BMWs første forsøk på en flerbruker som skal konkurrere med VW Golf Sportsvan og Mercedes B-klasse med flere.

Mini Cooper Hatch med fem dører er blåst opp ett hakk større og konkurrerer plutselig i kategorien til VW Polo, Ford Fiesta og Peugeot 208 - samt den neste Opel Corsa, som vi har kjørt et "hemmelig" eksemplar av.

Tre utgaver var tilgjengelig, Cooper, Cooper SD og Cooper S. Alle er splitter nye fra innerst til ytterst. Til og med motorene er nyutviklet. Les i linken over og sjekk ut hva vi synes om dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer