For gutta med hår på brystet

Land Rover defender er for gutta som dropper roll on. Når Kahn Design rocker den opp, trenger du ikke dusje heller.

Skvettlapper og reservehjulstrekk med egne logoer må til for å fortelle hva du har gjort.
Skvettlapper og reservehjulstrekk med egne logoer må til for å fortelle hva du har gjort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Engelsk bilindustri har vært storgrossist på ikoniske biler. Land Rover Defender er en av dem, og lever i beste velgående ennå. Ikke minst takket være spesialfirmaer som Kahn Design.

Bred. Det engelske firmaet Kahn Design foredler de fleste dyre merker, og har en spesiell forkjærlighet for Land Rover. Descoveryen er selvfølgelig utdatert for flere tiår siden, men har fortsatt en stor tilhengerskare. Noen av de er så gale at de bruker det dobbelte av hva bilen koster i modifiseringer. Dette markedet forsyner Kahn seg av, og kan gi deg ALT. Bilen på bildene er deres siste kreasjon, en 90-tommer (lengden på bilen) som er utstyrt med en 2,2 liters TDCI. Endringene består i påskrudde skjermbreddere, ny frontfanger med ekstralykter, hardcore grill i rustfritt stål, ventilasjon i skjermene, nye innramminger til frontlyktene og 8x16-tommere skodd med 235 mm brede dekk.

RuteteDu kan velge fra fineste hud i interiøret, men i denne ekspedisjonsutgaven har valget falt på egne sportsseter i perforert skinn og tweed. Det samme stoffet går igjen i dashbord og andre detaljer. Turtelleren er lagt på rød bakgrunn, av ukjent årsak. Dieselen holder nemlig ikke AMG-standard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer