Full tenning på Autofils Roadshow

Vi er ute på veien for å møte deg! Kristiansand og Stavanger er unnagjort med stor suksess, Bergen og Ålesund gjenstår. Kom til Festplassen i Bergen i morgen (onsdag 1. august) og se haugevis av råe biler, kule give-aways og bli med i konkurransen "Bergens mest autofile bil"!

Med en herlig Toyota GT86 og vår egen Range Rover Evoque, samt en henger full av godsaker, besøker vi fire store byer på sørlandet og vestlandet denne sommeren. Foto: Stein Inge Stølen
Med en herlig Toyota GT86 og vår egen Range Rover Evoque, samt en henger full av godsaker, besøker vi fire store byer på sørlandet og vestlandet denne sommeren. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Om det er Lorden som har blitt religiøs eller om det er Stølens gode karma som gjør susen, er uvisst. Men været har i allefall vært på Autofils side under de to første Roadshow-stoppene. Både i Kristiansand og Stavanger lurte uværsskyene like borti høgget, men de ventet til det siste med å slippe regnet ned på de lekre doningene som møtte opp.

Men det var ikke flaks med været som gjorde disse to stoppene så herlige. Makan til entusiasme hos det oppmøtte bilfolket har vi sjelden vært borti. Her er det bare å ta av seg hatten! Dette er folk som virkelig fortjener å havne i kategorien "autofil". Men også nysgjerrige forbipasserende har kjent en liten bilspire våkne langt inne i sjelen, og har tatt turen innom for å slå av en prat. På mange måter kan dette minne om en autofil vekkelsesturné!

Vi kommer til Festplassen i Bergen!Bilparken som publikum har tatt med seg, har vært herlig variert. Vi har sett alt fra en 1976 Cadillac, gamle og nye Mustanger, Lamborghinier, Porscher (til og med i RUF-utførelse!), gromme Audier, veteran-Citroëner og sinnssvake Bobler i alle former og farger. I Bergen er vi lovet enda råere biler: blant annet Fisker Karma vil dukke opp på Festplassen når vi stiller opp mellom 17 og 19 på kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer