Hemmelig testbil brøt sammen - i Norge!

BMWs testkjører sine kommende modeller i3 og i8 i Norge i disse dager. Men ikke alt går som planlagt: Midt i Asker fikk nemlig den kommende hybrid-sportsbilen i8 motorstopp..

Den superavanserte sportsbilen, BMW i8, representerer et paradigmeskifte innen merkets strategi. Under utviklingen vil det alltid oppstå problemer, som her da bilen stoppet under testing i Asker. Foto: Per Christian Furre
Den superavanserte sportsbilen, BMW i8, representerer et paradigmeskifte innen merkets strategi. Under utviklingen vil det alltid oppstå problemer, som her da bilen stoppet under testing i Asker. Foto: Per Christian Furre Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var rundt halv ni mandags morgen det skjedde: Et følge fra BMW hadde overnattet ved Scandic Hotell Asker, like ved verkstedet til Per Christian Furre. Han tok fram mobiltelefonen og filmet da den ene av bilene fikk trøbbel.

Surklelyder fra bilen
- Det var tydelig at de hadde ordentlige problemer der de sto midt i veien med nødblinken på. Det hørtes ut som feiltenning fra motoren. Det kom en merkelig surklelyd fra bilen og en av de to testsjåførene tok fram en laptop. Han skulle sikkert prøve å fikse problemet via den, forteller verkstedeieren.

Prøvde å stikke av
At testsjåfører pleier å reagere negativt på uønsket oppmerksomhet, er ingen nyhet. Dette fikk også Per Christian erfare:
- Da de så meg filme og ta bilder, ble han ene skikkelig sur. De prøvde å stikke av, men bare etter noen meter kom det en merkelig plingelyd og bilen stoppet igjen, forteller Per Christian Furre.

Les mer om BMWs hemmelige testing i Norge i neste utgave av Autofil!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer