Her er den beste bilen til DIN livssituasjon

Livet er rart og mangfoldig, og til enhver livssituasjon er det en bil som hever seg over resten. Her er bilen du bør kjøpe, uansett hvor du befinner deg i livet akkurat nå.

Foto: Panther Media
Foto: Panther Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uttrykk som "pensjonistbil", "ungdomsbil", "midlivskrisebil" og "konebil" er ladet av fordommer, men er likevel ikke tatt helt ut av lufta. Det er rett og slett noen biler som passer bedre i visse faser av livet enn andre.

Ingen biler er perfekt for allePå andre siden finnes det kjøretøy som en aldersgruppe helst ikke vil bli sett kjørende rundt i, med mindre de absolutt er nødt. Det har fått oss til å lure. Hva er egentlig den perfekte bilen for folk i forskjellige aldre og livssituasjoner? For å finne ut av dette, måtte vi først stykke opp livet - slett ingen enkel jobb - i ti faser: 1. Ungdommen som skal kjøpe sin første nybil 2. Det nyforelskede paret 3. Det nygifte (og litt mer etablerte) paret 4. Paret som nå har fått et barn 5. 40-årskrisen 6. Familieforøkningen 7. Hyttekjøpet 8. Skilsmissen 9. Barna flytter ut10. Pensjonisttilværelsen

Vi begynner på toppen og jobber oss nedover...

Opel Adam: Fra hatt til caps

Som førstegangsbil gjelder det å ha en bil som både sjarmerer, er god å kjøre og som er kul. Da er Adam midt i blinken. Lille Adam er Opels storsatsing på det attraktive og voksende småbilmarkedet. Men der VW Up og tilsvarende både i innkjøp og opplevelse virker billig, er Adam det stikk motsatte. Tyskeren er mer raffinert og satt sammen av solide materialer. Den virker påkostet og har et spennende interiør med nyskapende løsninger og en utformning du ikke finner hos konkurrentene. Her er det bare å laste ned apper, synke opp mot bilen og go with the flow.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer