HØYDESKREKK!

E30 med bakkekontakt.

HELT NEDPÅ: Bil og Eier helt på buken. Lavere blir det ikke.  Foto: KAJ ALVER
HELT NEDPÅ: Bil og Eier helt på buken. Lavere blir det ikke. Foto: KAJ ALVER Vis mer

Morten Birkeland er tydeligvis ikke mannen å ringe hvis du trenger hjelp til å sette julestjernen på juletreet. Han liker seg nemlig aller best heeeelt der nede.

I jungelen av E30’er, er det relativt langt mellom de som virkelig ligger heeelt nedpå. Blodsenk-ja, men luft? Det er sjeldnere vare.

Prosjekt

Morten, 22, kortklipt ved ørene og fra Bergen. Liker å hamre på stål, gå turer og trening. Drar han ikke damer på det, har han et enkelt triks til i ermet. Jentenes favoritt; senka BMW.

Men det hadde nok vært lettere å øve ordentlig på gode sjekketriks enn å erverve seg det rullende sjekketrikset.

- Jeg kjøpte jo bilen som et rullende karosseri, og knapt nok det.

For E30’en var bare et tynt skall av sitt gamle «jeg», og manglet ting som er hendig i en bil… Som et interiør. Og skjermer. Og dører, panser, frontplate… Ellers stod det bra til med «bilen». Eller er det egentlig en bil når den mangler alt dette, og motor? Jaja, det var prosjekt Morten ville ha, og det var det han fikk.

- Jeg hadde jobbet ett år som biloppretter på den tiden da jeg kjøpt bilen, så jeg følte jeg var klar for et såpass omfattende prosjekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer