Kjør gratis med egen bil på Norges største isbane

Vi inviterer alle våre lesere til å bli med på Autofils Vinterfest på Vålerbanen lørdag 2. februar! Tre kilometer med snø og isdekke, uten fartsgrenser, tilgjengelig en hel dag... og hvis du er abonnent, er det gratis!

Rørlegger Rune-André Georgsen viste at du ikke trenger sportsbil for å ligge bredt. Firmabilen, en Volkswagen Transporter 4Motion, holder i massevis! Foto: Stein Inge Stølen
Rørlegger Rune-André Georgsen viste at du ikke trenger sportsbil for å ligge bredt. Firmabilen, en Volkswagen Transporter 4Motion, holder i massevis! Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Dette er ganske enkelt årets høydepunkt. Ikke bare for leserne, men like mye for oss i redaksjonen. Det finnes ingenting som er morsommere enn å ta med seg et kjøretøy med bakhjulsdrift (eller best av alt: 4x4!) til Vålerbanen og dele lidenskapen for kontrollert villmannskjøring med alle våre artsfrender.

Vi har faktisk utviklet en lei uvane med å glemme at vi faktisk er på jobb, slik vi gjorde i fjor - og bare kjøre, kjøre, kjøre og kjøre. Den ene runden blir morsommere enn den andre, etter hvert som du lærer deg svingene og dine egne og bilens grenser. Og ja, vi har lagt igjen mang en gummilist eller plastdeksel i brøytefonnene der oppe...

Video fra fjorårets Vintershow:

Rett på andre siden av nyåret gjentar vi suksessen fra årets vinterfest, hvor faktisk over 500 besøkende tok turen og over 130 biler lagde snøstorm på banen. Greier vi å toppe dette, tro?

Abonnenter kjører gratis
Vi mener i alle fall at dette er en gylden sjanse til å finslipe sine egne kjøreferdigheter, og å lære bilen å kjenne. Derfor skal det ikke koste noe! Abonnenter kjører gratis (med unntak av en obligatorisk personforsikring på 150 kroner). Ikke-abonnenter får så klart også være med, prisen er da 400 kroner.

Ikke abonnent? Tegn her for 198 kr, få med 7 nummer av Autofil, Top Gear-DVD og kjør gratis på Vålerbanen!

Vi jobber også med å ordne en liten overraskelse eller to, så hvis kjøringen i seg selv ikke er nok til å dra deg til Vålerbanen 2. februar, skal vi alltids gi deg flere påskudd..!

Se bilder fra fjorårets Vintershow under:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer