Luksus til lavpris

Sikler du på snobbete biler, men tror du aldri vil få råd? Her har vi funnet to perler til samme pris som en Toyota Avensis. Nå kan du virkelig lure naboen!

Hva, så billig? Jepp, det er bare å kline til! Jaguar XF gir deg overlegen eleganse og vakkert ytre, mens Lexus GS byr på overraskende mye krefter, mye utstyr og suveren kvalitet. Foto: Knut Arne Marcussen
Hva, så billig? Jepp, det er bare å kline til! Jaguar XF gir deg overlegen eleganse og vakkert ytre, mens Lexus GS byr på overraskende mye krefter, mye utstyr og suveren kvalitet. Foto: Knut Arne Marcussen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om du skal gå for britisk eleganse eller overlegen japansk kvalitet er neimen ikke lett å si. Det avhenger selvsagt av hva du prioriterer her i livet. Men uansett hva utfallet blir, kan du forvisse deg om at begge disse luksusbilene er noe helt utenom det vanlige. Begge to er spesielle på sin måte og begge to vil få naboene til å tro at du brått er blitt søkkrik.

For dette var dyre saker da de i sin tid kom i salg. Jaguar XF er S-Type-etterfølgeren som skulle gjenopprette stoltheten til statusmerket før Ford kastet kortene og solgte selskapet til det indiske Tata-konsernet.

Sjekk hva du får for den gamle bilen din!

Stor utvendig og innvendigJaguaren er her utstyrt med en 2,7-liters dieselmotor på 207 hester. Den gir et solid skyv uten på noen som helst måte å virke veldig rask. Det er et dreiemoment på 435 Nm og 0-100 går unna på 8,2 sekunder. Toppfarten er 229 km/t.

Les utfyllende brukttest av Jaguar XF her...

Innvendig hersker det en overlegen britisk eleganse understøttet av massivt treverk og tykt skinn mikset med litt moderne teknikk i form av en praktisk touchscreen. Plassen er solid, men takhøyden i baksetet er litt snau for de høye. Bagasjerommet tar 540 liter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer