Når navnet absolutt ikke passer...

Navnet skjemmer ingen, heter det. Men hva når navnet totalt overgår produktet? Her er ti doninger som sliter tungt med å leve opp til navnet sitt.

Mitsubishi Carisma
Mitsubishi Carisma Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mange ganger har vi ikke sett det - en bilprodusent prøver å redde inn en rimelig døll modell ved å gi den et navn av en helt annen liga. Ambisjonene er store, men lekre bokstaver kan ikke skjule det faktum at disse bilene rett og slett faller hvers gjennom.

Dongfeng Crazy SoldierI nyere tid har vi sett en liknende tenden i Kina, riktignok med et tillegg av uforståelige tall- og bokstavrekker. Modeller som Geely Beauty Leopard, Dongfeng EQ7240BP, Huanghai Faster, Geely PU Rural Nanny, Geely King Kong, Tang Hua Book Of Songs, Dongfeng Crazy Soldier og Tang Hua Detroit Fish har tatt oss med storm, i alle fall verbalt...

Men historien er spekket med glitrende eksempler på motoriserte overdrivelser. Her har du Autofils topp ti-liste!

1. Mitsubishi Carisma

Martin Ljung, svensk komiker: "Jeg døpte min sønn Professor. Jeg får jo aldri råd til å la ham studere". Når'n ikke har det - får'n jo hete det, tenkte også Mitsubishi. Og fem års garanti sørget for at du ikke fikk et øyeblikks spenning i denne bilen.

2. Suzuki Liana Sport SUV

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer