Nye Mustang med 2,4 liters Turbomotor på 310 hester

Europavennelig Ford Mustang

Nye Mustang med 2,4 liters Turbomotor på 310 hester
Publisert
Sist oppdatert

Ford Mustang er ingen veldig aktuell bil her i Norge, men er absolutt hotteste vare i USA. Amerikanerne elsker bilen og det florerer av ettermarkedsvarer til den, for de som ønsker å sette sitt personlige preg på bilen. Dagens utgående modell som kom i produksjon i 2004, har solgt over en million eksemplar.

Som vi har skrevet om tidligere, skal Mustang også selges i Europa via offisielle Ford-forhandlere, noe som aldri har skjedd før.

I morgen skal en helt nye Mustang lanseres, men allerede nå har flere bilder lekket ut fra bladet Autoweek av utro tjenere. Det er selvfølgelig en stor krise for Ford, som har planlagt en storslått presentasjon av nye Mustang parallelt over hele verden, fordelt på fire kontinenter og seks steder, Detroit, New York, Los Angeles, Sydney, Barcelona og Shanghai. Eventet i Barcelona skal starte klokken 13:00 og kan følges her.

Nyhetene

Det ryktes at 6. generasjon Mustang får delt bakaksel, og det er det mange konservative Amerikanere som misliker. Fords egne markedsundersøkelser som også har lekket ut i media, forteller at grunnmodellen med V6 på 3,8 liter skal gi 300 hk i toppeffekt. V8-modellen yter 430 og i Europa skal den også selges med en turbomatet 2,4 liters firer på 310 hester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer