Nytt Autofil i salg

Autofil nummer 13 ligger i bladhyllene i dag, og som en ekstra bonus legger vi med Gatebil.

Nytt Autofil i salg
Publisert
Sist oppdatert

Fra nå av får alle abonnenter av Autofil og Gatebil begge bladene i postkassa. Det blir dobbelt så mye stoff for ennå fler. Her er noe av det du kan lese om denne måneden.

Din neste familiebil blir billigereVi tester de nye stasjonsvognene i Golf-klassen, og konkluderer med at de er blitt så store at du kan glemme de som ligger en størrelse over og samtidig spare masse penger. Vi gir deg svaret på hvilke som er best.

Porsche 911: Turbo eller GT3?Vi har vært på en av de råeste banene i Europa og testet Porsches skarpeste redskap, Turbo S og GT3. Den ene med fokus på racerbanen, den andre på rå kraft. Hvilken passer for deg?

Miata-mannenMazda MX-5 ble overøst av komplimenter for kjøreegenskaper da den ble presentert i 1999, men kun opplevd av noe få entusiaster. Vi besøkte Miata-mannen. Han ble frelst og har Norges råeste samling av modellen.

Vi hentet Hyundais nye WRC-våpenVW dominerer fullstendig i Rally-VM. Det har Hyundai tenkt å gjøre noe med. Autofil hentet bilen til Norge og fikk samtidig et eksklusivt intervju med teamsjefen for Hyundai WRC, Michael Nandan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer