På nettbrett en uke før tiden

For deg som ikke kan vente.

På nettbrett en uke før tiden
Publisert
Sist oppdatert

Nytt Autofil og GATEBIL er sendt til trykk, men orker du ikke vente til det kommer i postkassa eller butikken, kan du faktisk lese begge bladene allerede nå på nettbrett og telefon en uke før det er i butikken.

Har du iPad? Du finner utgaven HER.

dere medandroid telefon og brett finner bladet HER.

Under får du en smakebit på hva vi har fylt bladene med denne gangen.

Som abonnent får du ditigalutgaven helt gratis. Tegn abonnement.

Nissan Juke R 2.0

Som de enesete fra Skandinavia og som en av det de første i verden, ble vi invitert til Silverstone for å kjenne på Nissans vannvittige Nissan Juke R 2.0. Du ser på en mini-SUV med 600 hester og et karosseri i karbonfiber.

Den mest spennende fra Mercedes

Mercedes GLC entrer det mest attraktive SUV-mardedet med en linjelekker, luksuriøs skapning med høyteknologisk firehjulsdrift og en prisgunstig hybridløsning. Vi har kjørt den.

Villest i klassen

Med femsylindret 2,5 liter på 367 hester, blir Audi RS3 med knapp margin den raskeste kombien i klassen. Den er klar for 280 km/t og byr på fantastisk firehjulsdrift. Vi har testet den både på autobahn og på bane.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer