Portrettintervju av Mikko Hirvonen - i 200 km/t!

WRC-biler er vanvittig raske, og utrolig skremmende å sitte på med. Eller er de egentlig det? Autofils utsendte er skeptisk og tar utfordringen: Sitt på med Mikko Hirvonen, og utfør et intervju underveis!

Det spørs om ikke unge Stølen har tatt seg vann over hodet her... Foto: Citroën
Det spørs om ikke unge Stølen har tatt seg vann over hodet her... Foto: Citroën Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under Paris-messen for en kort stund siden diskuterte redaksjonen hva som var deres ultimate autofile høydepunkt. Lord Arnstein Landsem fortalte at det råeste han noensinne har opplevd, er å sitte på med en ekte WRC-sjåfør i en ekte WRC-bil. Men er det egentlig så heftig som Lorden påstår?

Stølen lot seg ikke imponere og stilte seg skeptisk. Det er jo relativt trygt med racingbur, solide stoler og sekspunkts belter, og bilene har jo bare 300 hestekrefter. Det kan jo umulig være mer heftig enn andre bilsporter?

Konsekvensen av å slenge med leppa på den måten, ble at Stølen ble plassert i en taxi ut til Citroëns testbane i Versailles. Der skal han sitte på med en vaskeekte WRC-bil med selveste Mikko Hirvonen bak rattet.

Og for å gjøre det enda mer spennende:
Han skal intervjue Hirvonen underveis! Minst fem spørsmål skal besvares, og ingen spørsmål skal stilles før finnen gir bånn gass.

Hvis det virkelig ikke er så fælt å sitte på med en WRC-bil, burde jo det være en smal sak! Eller?

Mikko Hirvonen gir 100 prosent. Foto: Citroën
Mikko Hirvonen gir 100 prosent. Foto: Citroën Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer