Roadshow-suksess i Bergen!

Roadshowet vårt ruller videre, og i kveld har vi vært i Bergen. Oppmøtet overgikk alle forventninger og bilene fylte opp hele Festplassen. Og for noen biler!

Ustillingens dyreste bil, en Porsche Carrera GT, står til salgs for rundt 3,5 millioner.
Ustillingens dyreste bil, en Porsche Carrera GT, står til salgs for rundt 3,5 millioner. Vis mer

Porsche Carrera GT, Bentley Continental GTC, Morgan Aero SuperSports, Aston Martin Vanquish S, Nissan GT-R, Alfa Romeo 8C Competizione, Ferrari F430, Mercedes-Benz SLS, Chevrolet Corvette Lingenfelter: dette er bare noen få av bilene som drønnet inn på Festplassen i Bergen i kveld. Over seksti biler tok turen og flere hundre publikummere fikk nyte synet - og lyden - av Hordalands råeste doninger.

Likevel var det ikke bare de uoppnåelige superbilene som trakk oppmerksomhet. En utrolig spesiell motivlakkert Suzuki Swift, en gammel Mini (brukt som firmabil), et sykt antall Corvetter fra alle generasjoner, Camaroer og Pick-Uper som alle kunne kalles alt annet enn undermotoriserte, flere Porscher (deriblant en dønn strøken 356 Speedster), en rålekker Ford Capri 2,8 Injection, en fullstendig vanvittig Bel Air med en motorisering og et desibel-nivå som hører hjemme på en annen planet og en fantastisk Ford Gran Torino kjempet også om publikums gunst.

Festplassen fyltes opp i rekordfart med alskens lekre doninger.
Festplassen fyltes opp i rekordfart med alskens lekre doninger. Vis mer

I morgen pakker vi snippesekken og kjører Evoquen og Toyotaen videre nordover til Ålesund, turneens siste stopp. Vi vil at alle i hele Møre-distriktet (og gjerne Nordfjord også) legger ruta innom!

Vi står på Color Line Stadion i Ålesund fra 18:00 og utover. Kom, kom, kom!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer