Roadtrip i USA: Yes you can!

Det er nå du har tid til å planlegge den neste bilferien din. Og i USA kan du reise i deilig sommervær nærmest året rundt. Men skal du velge Florida eller California? En eller tre uker? Her er de beste tipsene!

Åpen muskelbil langs solfylte, strake veier i flott amerikansk villmark: Ikke så fjernt som du tror! Foto: PantherMedia
Åpen muskelbil langs solfylte, strake veier i flott amerikansk villmark: Ikke så fjernt som du tror! Foto: PantherMedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Florida, California og New York er de tre grunnpilarene i nordmenns ferieønsker over dammen. Men alt dette er dessverre ikke oppnåelig i én og samme reise. Første bud er altså å prioritere hvilket område man vil reise i.

Andre bud er å planlegge ut ifra hvor lang tid man har til rådighet. Vi hjelper deg på veien og har valgt tre populære ruter som passer for en, to eller tre ukers ferie.

PLANLEGGINGSTIPS

USA er et enormt land, begrens dere gjerne til én stat. Book enkelte hotell, men absolutt ikke alle, før avreise. Spesielle og populære hotell må bookes på forhånd. Andre steder kan du ta inn på et billig motell der det passer seg. Det er alltid noe ledig.Du må ha booket hotell første natten, eller i alle fall si at du har. Immigrasjonen på flyplassen skal nemlig ha din adresse under oppholdet, og du kommer faktisk ikke inn om de ikke kan notere en adresse. Få gjerne hjelp i planleggingen av en reiseoperatør som har peiling på USA, som for eksempel Nordmannsreiser eller USA Spesialisten.

FLORIDA

Anbefalt tid: Minimum en ukeVeien du må kjøre: Fra Miami og ut til Key WestAnbefalt kjøretøy: Diger Cadillac Escalade med plass til unger og bagasje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer