Se høydepunktene fra Autofils Roadshow

I sommer tilbakela vi over 2000 kilometer med Autofilbilen, en diger henger fullt av godsaker og en Toyota GT86. På veien besøkte vi fire byer på sør- og vestlandet der autofile sjeler møtte opp til folkefest!

Festplassen i Bergen var den klart største publikumssuksessen på turen. Foto: Stein Inge Stølen
Festplassen i Bergen var den klart største publikumssuksessen på turen. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med Bonnie Tyler og Smokie ville vi ut og treffe folket. Eller nærmere bestemt autofil-lesere og andre bilinteresserte individer. Norge har store geografiske avstander, og dermed blir det mest stoff fra Østlandet. Derfor ville vi ut i landet og treffe folk andre steder, og se hvilke kjøretøy de trakterer.

I forkant av turen hadde vi skrevet om roadshowet i bladet, lagt ut noen saker på nettet og invitert Facebook-følgere til å møte opp. Ikke markedsføring på linje med Microsoft akkurat, men det skulle vise seg å være mer enn nok for å vekke ånden hos sør- og vestlendinger. Totalt dukket det opp flere hundre biler i de fire forskjellige byene og godt over tusen nysgjerrige sjeler tok turen for å se på de spektakulære doningene. Våre to utsendte Autofil-journalister fikk med andre ord hendene fulle med å prate med folk og knipse bilder. I hver by ble det kåret "Byens Mest Autofile Bil". Hver av de fire bilene vil få en egen reportasje i Autofil-bladet utover høsten og på nyåret. Følg med!

Vi håper at de som møtte opp fikk en fin autofil opplevelse!

BILDER FRA KRISTIANSAND:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer