Se høydepunktene fra Autofils Roadshow

I sommer tilbakela vi over 2000 kilometer med Autofilbilen, en diger henger fullt av godsaker og en Toyota GT86. På veien besøkte vi fire byer på sør- og vestlandet der autofile sjeler møtte opp til folkefest!

Festplassen i Bergen var den klart største publikumssuksessen på turen. Foto: Stein Inge Stølen
Festplassen i Bergen var den klart største publikumssuksessen på turen. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med Bonnie Tyler og Smokie ville vi ut og treffe folket. Eller nærmere bestemt autofil-lesere og andre bilinteresserte individer. Norge har store geografiske avstander, og dermed blir det mest stoff fra Østlandet. Derfor ville vi ut i landet og treffe folk andre steder, og se hvilke kjøretøy de trakterer.

I forkant av turen hadde vi skrevet om roadshowet i bladet, lagt ut noen saker på nettet og invitert Facebook-følgere til å møte opp. Ikke markedsføring på linje med Microsoft akkurat, men det skulle vise seg å være mer enn nok for å vekke ånden hos sør- og vestlendinger. Totalt dukket det opp flere hundre biler i de fire forskjellige byene og godt over tusen nysgjerrige sjeler tok turen for å se på de spektakulære doningene. Våre to utsendte Autofil-journalister fikk med andre ord hendene fulle med å prate med folk og knipse bilder.
I hver by ble det kåret "Byens Mest Autofile Bil". Hver av de fire bilene vil få en egen reportasje i Autofil-bladet utover høsten og på nyåret. Følg med!

Vi håper at de som møtte opp fikk en fin autofil opplevelse!

BILDER FRA KRISTIANSAND:

BILDER FRA STAVANGER:

BILDER FRA BERGEN:

BILDER FRA ÅLESUND:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer