Slik kjører ekspertene på isen

Vi tok med oss tre Oslo-gutter med rykende ferske sertifikat til Vålerbanen. Der fikk de se hvordan glattkjøring VIRKELIG kan gjøres!

Fredrik Sørlies 1977 Toyota Cressida er langt fra noen hobbysenket gubbebil. Hele understellet er ombygd med heftige deler og satt opp for både drifting og grep. Under panseret sitter en rekkesekser på 224 hk fra Toyota Supra. Foto: Stein Inge Stølen
Fredrik Sørlies 1977 Toyota Cressida er langt fra noen hobbysenket gubbebil. Hele understellet er ombygd med heftige deler og satt opp for både drifting og grep. Under panseret sitter en rekkesekser på 224 hk fra Toyota Supra. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

- En blir litt revet med, innrømmer Kristian Andersen. Sammen med kompisene Kristian Koldby og Sverre Trondsmoen har de tatt turen opp til Vålerbanen fra Oslo for å se hvordan isbanekjøring foregår.

Profesjonell hjelp
Med talenter som Fredric Aasbø og Fredrik Sørlie bak rattet på henholdsvis en Supra og Cressida, samt redaktøren i en Toyota GT86, skal de få en skikkelig demonstrasjon av rattkunst. Klikk på videoen og nyt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer