Velkommen til Autofil.no!

Hva er egentlig Autofil, og hvem er vi som står bak?

NORGES STØRSTE BIL-REDAKSJON: Her er gutta som lager stoff til Autofil, Gatebil, Dinside og Dagbladet: Foran f.v.: Lord Arnstein Landsem, Espen Stensrud,Knut Moberg, Fred Magne Skillebæk, Knut Arne Marcussen. Bak f.v.: Rune Nesheim, Morten Moum, Jameson Pothelary  Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET
NORGES STØRSTE BIL-REDAKSJON: Her er gutta som lager stoff til Autofil, Gatebil, Dinside og Dagbladet: Foran f.v.: Lord Arnstein Landsem, Espen Stensrud,Knut Moberg, Fred Magne Skillebæk, Knut Arne Marcussen. Bak f.v.: Rune Nesheim, Morten Moum, Jameson Pothelary Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET Vis mer

Autofil er et begrep, en tilstand, kanskje til og med en legning.

Alle som merker at det skjer noe i kroppen eller i hodet når de ser en snasen bil, kan med trygghet kalle seg autofile. Superbiler, veteranbiler, bruksbiler: alt kan være av interesse. Det er du som bestemmer!

Autofil-navnet dukket først opp på TV-skjermen, med Jan Erik Larssen i spissen. Disse episodene er fortsatt tilgjengelig i sin helhet på NRKs nettsider, og er verdt en kikk!

Bladet Autofil har eksistert siden 2002, og har jobbet parallelt og uavhengig av TV-programmet, som gikk av luften i 2008. I dag er vi Norges største uavhengige bilblad, og fokuserer fortsatt på grunnprinsippet: Bil skal være gøy!

I redaksjonen har vi faste medarbeidere og erfarne frilansere som jobber kontinuerlig med å levere det beste av bilunderholdning og forbrukerstoff til magasinene Autofil og Gatebil. Vi leverer også alt bilstoff til Dinside.no og Dagbladet og db.no.

Espen Stensrud, sjefredaktør

Velkommen til Autofil.no!

Det kommer mye rart fra Raufoss, redaktør Espen er ikke noe unntak. Liker alt som går fort på to eller fire hjul, eller til vanns, men nyter helst en diger SUV med god plass siden han har tre smårollinger hjemme. Juryformann i den store Årets Bil-kåringen i Dagbladet/DinSide/Autofil - og elsker sin gullfargede veteran-boble.

Epost: espen@autofil.no

Fred Magne Skillebæk, redaksjonssjef

Velkommen til Autofil.no!

Når Jessheims store sønn ikke er på jobb, reiser han aller helst til skogs med en av sine ombygde Toyota Hiluxer. Offroad-entusiast til tusen, og reiser gjerne verden rundt med kamera - eller på jakt etter bildeler.

Epost: fred.magne@dinside.no

Lord Arnstein Landsem, journalist

Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

"The Secret Life of Lord Arnstein Landsem" er ei bok vi gjerne skulle ha lest. Norges eneste offisielle Lord er et uhyre fascinerende eksemplar av den menneskelige rase, og er i besittelse av ikke mindre enn 13 biler. Foretrekker åtte sylindre. Helst med kompressor på toppen.

Epost: arnstein@autofil.no

Knut Arne Marcussen, journalist

Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

Redaksjonens "mest strukturerte" medlem, bosatt i Drammen med ei relativt tungt trafikert pendlerrute inn til byen. Sier ikke nei hvis nøkkelen til en tysk sportsbil havner på pulten. Han er også den med tyngst gassfot: Knut Arne er den eneste vi vet om som har greid å få fartsbot i en Kia Picanto...

Epost: knut.arne@autofil.no

Knut Moberg, journalist

Foto: Nina Hansen/Dagbladet
Foto: Nina Hansen/Dagbladet Vis mer

Frankofile Moberg elsker å dykke ned i tall og formler. Kanskje ikke så rart - han er nemlig den mest utdannede (og dannede) av oss og gikk i sin tid på skole sammen med Jonas Gahr Støre. Kan det meste om oppsiktsvekkende mye!

Epost: knutm@dinside.no

Rune Nesheim, journalist

Velkommen til Autofil.no!

Direkte fra Nakkerud i Buskerud kommer en arbeidshingst av de sjeldne, som ikke nøler ett sekund om han må demontere sin egen bil tre ganger for å gjøre for eksempel en DAB-radio-test. Er ansvarlig for Gatebil-bilagene og selvsagt konge på alt som er av treff.

Epost: rune@autofil.no

Jamieson Pothecary, kreativ leder

Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

Mens vi andre er ute og finner på spik, sitter James oftest på kontoret og syr sammen bladet. Med foto-utdannelse og ekstrem bilinteresse i ryggsekken skal det godt gjøres å finne en bedre designer til Norges beste bilblad! (...det nærmer seg deadline, så vi tør ikke å skrive noe stygt...)

Epost: jamieson@autofil.no

Geir Hovensjø, frilansjournalist

Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

Veteran med sans for veteraner. Oftest observert i Elverum-traktene, gjerne i et obskurt kjøretøy hentet fra en garasje som huser flere biler enn det strengt tatt skal gå an. Autofils statistikk-nestor har vært motorjournalist i en mannsalder og er en bunnløs kilde til gode historier og fakta du aldri trodde du ville vite.

Epost: geir.autofil@aller.no

Kaj Alver, frilansjournalist

Velkommen til Autofil.no!

Fra vårt distriktskontor i vest, kommer Gatebil-entusiast Kaj Alver. Kjent for tung gassfot, hyppige girskift - og aldri et nei om det skulle dukke opp en god sak! Som alle bergensere snakker han selvsagt som en foss.

Epost: kaj.alver@aller.no

I tillegg har vi de to eminente frilanserne Morten Moum og Stein Bekkevold.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer