Vi kommer til DEG i sommer!

Vi legger ut på veien med Autofils Roadshow og besøker Kristiansand, Stavanger, Bergen og Ålesund. Vi skal kåre byenes mest autofile biler, derfor vil vi se både deg og bilen din!

Autofils Roadshow legger ut på veien og håper å møte deg i sommer! Foto: Autofil
Autofils Roadshow legger ut på veien og håper å møte deg i sommer! Foto: Autofil Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vår hektiske Østlands-orienterte hverdag er det ikke ofte vi får reist rundt i og møtt dere autofile sjeler der ute i det vidstrakte landet. Derfor setter vi av ei uke nå i sommer for å gjøre nøyaktig det!

Våre reportere Lord Arnstein Landsem og Stein Inge Stølen legger ut på veien i Autofils dekorerte Range Rover Evoque med Autofil-hengeren på slep, i tillegg til sportsbil-nyheten Toyota GT86. Det blir en slags norsk tolking av kultfilmene om "Smokey and the Bandit", der et vogntog og en sort Pontiac Firebird Trans Am skapte kaos i sørstatene. Våre reportere bruker Autofils "vogntog" og den morsomste kjøremaskinen vi har prøvd hittil i år for å gjenskape magien. Vi har til og med ordnet oss walkie-talkier!

Lord Landsem og Stølen ratter henholdsvis Evoquen og en GT86. Bildet er tatt fra road trip-en tidligere i år. Toyotaen de skal kjøre nå, er oransje. Tut hvis du ser oss i sommertrafikken! Foto: Autofil
Lord Landsem og Stølen ratter henholdsvis Evoquen og en GT86. Bildet er tatt fra road trip-en tidligere i år. Toyotaen de skal kjøre nå, er oransje. Tut hvis du ser oss i sommertrafikken! Foto: Autofil Vis mer

I år begynner turen på det blide sørlandet, gjennom et sommerlig sørvestland, opp langs kysten og helt opp til det fotball-infiserte nordvestlandet. På veien stopper vi i de største byene Kristiansand, Stavanger, Bergen og Ålesund, for å skape et uformelt biltreff for alle som kan krype og gå (og kjøre)!

Har DU byens mest autofile bil?
Vi skal kåre den mest autofile bilen i hver by, der vinneren får en reportasje om bilen i Autofil, et par eksklusive autofile gaver og masse heder og ære! Vi kommer så klart til å lage bladreportasje om selve treffene også. I tillegg kommer vi til å filme alt som skjer, så her er det fullt mulig å finne seg selv og bilen på Roadshow-videoen som vi legger ut etter sommeren.

I tillegg har vi mange autofile overraskelser på lager! Forvent å se kule biler på utstilling og masse annet snadder. Her er det ingenting å lure på - besøk Autofils Roadshow når vi kommer til byen din!

Her er vi:

  • Kristiansand v/ Sørlandssenteret: Mandag 30. juli
  • Stavanger v / Forus: Tirsdag 31. juli
  • Bergen v / Festplassen: Onsdag 1. august
  • Ålesund v / Color Line Stadion: Torsdag 2. august

  • (MERK: Hvis Ålesund spiller hjemmekamp 2. august, legger vi Roadshowet i Ålesund til fredag 3. august i stedet)
Nærmere informasjon om tidspunkter og hva du kan forvente å se på showet, kommer snart. Følg med på siden..!

Hvis du møter oss et annet sted på veien, må du ikke nøle med å komme bort og slå av en prat!
Ta gjerne også et bilde og sleng ut på Facebook-siden vår.

Sees på veien snart!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer