1-2-3 drømmebolig

Slik får du kontroll på hjemmeinnredningen

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Går du i oppussingstanker? Lurer du på hvordan hjemmet ditt hadde sett ut dersom du maler en vegg, flytter på sofaen - eller legger fliser på gulvet?

Med vår boligplanlegger kan du prøve og feile, uten malingssøl og uten å måtte flytte på en eneste sofa før du har bestemt deg for hvordan du vil ha det.

For å gjøre det lettere for dere å komme i gang, har 3D Bolig laget en serie med opplæringsvideoer, som vi har presentert på DinSide bolig i jule- og nyttårsuken.

I dag har vi kommet frem til siste video i vår opplæringsserie, der vi viser hvordan du syr det hele sammen. Hva gjør du når du har laget en innredning? Hvordan henter du frem en gammel plan og endrer på den? Og kan du lage flere varianter av samme rom, uten å måtte lage rommet på nytt helt fra bunnen av hver gang?

Se - og lær med vår siste video.

Ta meg til Boligplanleggeren

Bli din egen interiørdesigner:

Del I: Gjenskap rommet ditt på nettDel II: Slik bruker du musen best muligDel III: Slik flytter du på dører og vinduer Del IV: Slik tapetserer duDel V: Slik legger du panelDel VI: Slik legger du fliserDel VII: Eksperimenter med våtromspanelDel VIII: Slik innreder du barnerommetDel IX: Få nytt kjøkken på en ettermiddag

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer