10 HDMI og DVI-klare DVD-spillere

Skal du ha fullt utbytte av din nye flatTV eller projektor bør du kjøpe en DVD-spiller med DVI eller HDMI-utgang. Og det beste av alt: Nå begynner utvalget å bli stort også i budsjettklassen.

Publisert
Sist oppdatert

Nesten alle nye flatTVer har i dag en DVI eller HDMI-inngang, som altså gjør det mulig å fore TVen med digitale signaler.

For å få fullt utbytte av dette må du imidlertid også investere i en DVD-spiller med slike utganger, noe som hittil har vært forbeholdt de få. For ikke bare har utvalget av spillere vært relativt begrenset, med startpriser på +/- 10.000 kroner har dette også vært dyr moro.

Nå er heldigvis dette i ferd med å endre seg.

Trykk her for å se bilder og priser på spillerne fra 1.950 til 10.000 kroner!

- eller trykk her for å lese mer om forskjellen mellom DVI og HDMI.

Bedre utvalg og billigere alternativer

- Jo da, det kommer nå stadig flere rimelige spillere med DVI og HDMI, sier Christen Frostad fra Hi-Fi Klubben Oslo til DinSide. Selv om utvalget av spillere i det øvre prissjiktet fortsatt er stort, snakker vi her om to totalt ulike kundegrupper. Og for oss er det selvsagt et pluss at vi nå kan tilby gode alternativer i alle prisklassene.

- Den store fordelen med disse spillerne er at du slipper konvertering av bildesignalene, noe som skal gi bedre bildekvalitet. Vårt billigste alternativ starter på 1.998 kroner, og neste alternativ ligger allerede på 2.300. Begge disse har DVI-utgang, og er gode alternativer for deg som allerede har investert i en flatskjerm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.