3.600 gode nyheter fra Ikea

Ikea-katalogen er på vei i posten - proppfull av nyheter. I år håper møbelgiganten å kunne hjelpe oss til å få orden på livene våre - ikke bare på ting og tang i skuffer og skap.

Publisert
Sist oppdatert

Få orden på livet ditt

Da Ikea lanserte den norske katalogen for 2007 onsdag denne uken, skjedde det uten at ett eneste nytt produkt ble omtalt. I stedet snakket landssjefer, infosjefer, for anledningen innledeide humorister - og garantert ubetalte paneldebattanter - om hvordan vi kan få orden på livet vårt.

Skal vi tro møbelgiganten kan vi høyne livskvaliteten ved å ta tilbake hjemmene våre. - Vi ser ut til å glemme hvor viktige hjemmene er i en hektisk hverdag. Når det er kaos utenfor hjemmet, gjelder det å ha ro og orden på det stedet vi kan kontrollere, sier kommunikasjonssjef i Ikea Norge, Camilla Lindemann.

Ikea lanserte fem bud, teser, læresetninger, eller forslag, om du vil, om hvordan vi kan få orden på livet vårt. Og for å illustrere dette hadde de iscenesatt fem tablåer - inspirert av disse fem punktene: Prioritering av det gode samværet, en god natts søvn, et sted for seg selv, en personlig stil og magiske øyeblikk.

STOR BILDESPESIAL: Ikea-nyhetene, anno 2007.

- Et gufs fra fortiden

Ikke alle er like begeistret for Ikeas forsøk på livsvisdom. Elle-redaktør og forlagssjef Signy Fardal var invitert til paneldebatt med bedriftspsykolog Karen Kollien Nygaard og sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer