3D på gulvet

3D-effekter er ikke bare for det store lerretet.

Med 3D-briller på nesen, får dette gulvet en helt ny dimensjon.  Foto: Storeys/Wikimedia
Med 3D-briller på nesen, får dette gulvet en helt ny dimensjon. Foto: Storeys/Wikimedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som har sett Istid III og Avatar på kino tre-fire ganger, ikke bare fordi du likte filmen - men fordi du elsker å iføre deg 3D-briller og se at filmen får en ekstra dimensjon?

3D TV-ene er på vei, men mens du venter på at prisene kommer ned på et nivå som passer oss vanlige lønnstakere, kan vi glede deg med denne nyheten fra Storeys. Selskapets nye kolleksjon laminatgulv har en 3D-effekt som gir gulvet en, ehrm, helt ny dimensjon.

Tradisjonelt, men likevel nyskapende gulv: Se de fine bambusgulvene!

Leken design

Gulvkolleksjonen har fått navnet Trendtime 4 Design Colours, og er et laminatgulv som er bygget opp med en kjerne i HDF, og en slitesterk overflate.

- Det er 15 års garanti for bruk i bolig og 5 års garanti ved bruk i offentlige miljø, sier Gjermund Kristiansen hos Storeys til ifi.no.

Design din egen tapet: Dekk veggen med blinkskudd

Prosessen som er brukt for å få til 3D-effektenkalles ChromaDepth, og er fra det amerikanske selskapet Paper Optics. Fargene brytes på ulike nivåer av et prisme, og spesielle transparente filmer laget av mikroskopiske prismer viderekobler stråler av lys til en annen grad avhengig av farge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.