3Doodler - tegne i 3D

Du trenger ikke 3D-printer for å realisere dine indre strekmenn. Se video over!

JO, JO: Vi er ikke voldsomt stolte av hva vi har fått til med 3Doodler foreløpig, men gøy var det.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
JO, JO: Vi er ikke voldsomt stolte av hva vi har fått til med 3Doodler foreløpig, men gøy var det. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"3D-printing vil revolusjonere fremtiden" meldte DinSide nylig, og det siste året har vi ukentlig hørt hvordan 3D-printere skal bli allemannseie. Snart. Like rundt hjørnet. Nå er det like før.

Men foreløpig kjenner vi ikke en eneste en som har investert i 3D-printer. Det er nemlig litt av en investering. Komplett har nå begynt å selge 3D-printere fra Makerbot, og prisene begynner på 24.000 kroner.

Derfor har mange sperret opp øynene for en ny dings som nå har gått fra Kickstarter til butikkene: 3Doodler. Dette er en penn som lar deg tegne i tre dimensjoner, som en slags fattigmanns 3D-printer til under tusenlappen.

Er dette løsningen for deg som vil lage fysiske objekter uten å punge ut en månedslønn og vel så det? Tja. Du kan jo se selv hvordan det gikk da vi prøvde, i videoen over.

Tegne i lufta

Konseptet er dette: Tenk deg en limpistol, som i stedet for lim sprøyter ut plast. Du mater plastrør inn bak, som smeltes i pennen og siver ut gjennom tuppen. Så er det opp til deg å få plaststrimlene til å likne noe.

Du kan se hvordan det fungerer i videoen øverst, og i disse bildene:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer