40-tommer til under 4.000

Ny prisbarriere brutt for 40-tommere?

40-tommer til under 4.000
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som har lyst på ny TV generelt. Og til fotball VM spesielt. Dessverre er lysten gjerne litt større enn budsjettet, til tross for at det sjelden har vært så rimelig å kjøpe TV-er før. Det er da det er smart å ha øynene åpne for gode tilbud.

For prisraset ser nesten ikke ut til å ta noen ende - vi har tidligere skrevet om 32-tommers TV-en som kostet under 2.500 kroner, og nå er det 40-tommers TV-er som passerer en magisk grense: 4.000 kroner.

Les vår test av 32-tommers TV-en fra Thomson til 2.500 kroner

Timesalg på mpx

3.990,- er prisen mpx setter på en 40-tommers LCD-TV fra Sony, modell KDL-40EX402, i kveld. Men dersom du har lyst til å slå til, må du snu deg rundt kjapt. Det er en tilbudspris, og du har ikke lang tid på deg: tilbudet er en del av et timessalg på mpx.

Ifølge Jan Bredo Pettersen i mpx.no vil de legge ut et par-tre produkter til sterkt redusert pris med jevne mellomrom i dag. Hvert tilbud vil kun vare i en time. Og klokken syv i kveld, altså klokken 19:00, og i en time fremover, er det Sonys 40-tommer som går til spottpris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer