5 smarte ting du kan bruke papirklemmer til

Internett florerer av muligheter, vi har valgt ut våre favoritter.

PAPIRKLEMMER: De koster lite og kan også komme godt med for å løse flere av hverdagens små trivialiteter. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
PAPIRKLEMMER: De koster lite og kan også komme godt med for å løse flere av hverdagens små trivialiteter. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Internett flommer over av triks og tips.

Og etter at vi fikk et tips om at papirklemmer kan brukes til å lage mye smart, måtte vi rett og slett ta en liten runde for å se hva som var mulig å lage.

Først som sist; ikke alle tipsene slo oss i bakken. Men har får du likevel en oversikt over fem ting vi likte godt da så gjennom et x-antall videoer på Youtube.

#1: Mobilholder

Det finnes mye nyttig tilbehør til mobilen din, og det er også mange alternativer på markedet når det kommer til mobilholdere.

Denne mobilholderen holder mobilen din både stående og liggende, og koster heller ikke mange kronene å lage. Du trenger en stor og en litt mindre klemme for å få det til. Klemmene vi har brukt i dette tilfellet er 51 millimeter og 24 millimeter.

Holderen passer for eksempel kjempefint på kontorpulten hvis du ønsker å ha tilgang til skjermen hele tiden.

Ta en titt på videoen nederst i saken for å få en demonstrasjon av hvordan du setter klemmene sammen.

STØDIG: Vi opplever at mobilen ligger rimelig stødig i denne mobilholderen. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
STØDIG: Vi opplever at mobilen ligger rimelig stødig i denne mobilholderen. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer


#2: Kabelholder

Vi har tidligere sett på ulike løsninger for å få orden på kabler som faller på gulvet. Og denne løsningen er absolutt ikke så dum.

Du fester klemmene på pulten, for deretter å trekke ledningene gjennom. Er inngangen for stor, må du ta av en av hempene for å få den plass. Videoen under viser deg hvordan.

Dette kan også være et kjekt tips til mobilladeren din når den skal lades hjemme.

SYSTEM: Papirklemmene lager system i ledningskaoset ditt.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
SYSTEM: Papirklemmene lager system i ledningskaoset ditt. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer


#3: Bildeholder/bordkort

Dette er kanskje ikke rakettforskning, men disse klemmene kan enkelt brukes til både å henge og sette i bilder i. Det gjør det også enkelt å bytte ut bildene.

Er du ute etter et billig og enkelt alternativ til bordkort kan disse papirklemmene, kanskje med litt kjærlighet, også fungere kjempefint.

PYNTE OPP: Papirklemmene fungerer også kjempefint som holdere til bilder, eller som bordkort. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
PYNTE OPP: Papirklemmene fungerer også kjempefint som holdere til bilder, eller som bordkort. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer


#4: Pennholder

Er du av typen som aldri har en penn tilgjengelig når du trenger det?

Med en liten papirklemme kan du enkelt feste pennen din til en bok eller en blokk. Si farvel til å rote rundt i sekken eller veska etter noe å skrive med.

Videoen under viser deg hvordan du får festet pennen.

PÅ PLASS: Med en papirklype vil du alltid ha en penn eller blyant tilgjengelig når du trenger det. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
PÅ PLASS: Med en papirklype vil du alltid ha en penn eller blyant tilgjengelig når du trenger det. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer


#5: Tastaturbein

Først og fremst: Det er bare å beklage for tastaturet brukt i dette eksempelet. Det har seg faktisk sånn at en av våre journalister faktisk bruker dette retro-tastaturet.

Men dette trikset funker nok best på litt eldre tastatur. Har et av tastaturbeina dine forsvunnet?

Fortvil ikke! Klyp av et bein fra en liten papirklemme, og vips så har du et provisorisk tastaturbein.

SMART: Aldri mer vinglete eller flatt tastatur hvis du bruker en papirklemme til å fikse problemet. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
SMART: Aldri mer vinglete eller flatt tastatur hvis du bruker en papirklemme til å fikse problemet. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis merVi viser deg hvordan du får det til i videoen under:

Har du fått med deg at Dinside er på Youtube? Ta en titt på Youtube-kanalen vår her.

LES OGSÅ:
Ti ting du kan bruke den gamle telefonen eller nettbrettet til
Fem lure ting du kan bruke oppvaskmiddelet til
Slik poster du 360-bilder på Facebook
10 smarte ting du kan gjøre med hårføneren

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer