5 smarte ting du kan bruke papirklemmer til

Internett florerer av muligheter, vi har valgt ut våre favoritter.

PAPIRKLEMMER:  De koster lite og kan også komme godt med for å løse flere av hverdagens små trivialiteter.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
PAPIRKLEMMER: De koster lite og kan også komme godt med for å løse flere av hverdagens små trivialiteter. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Internett flommer over av triks og tips.

Og etter at vi fikk et tips om at papirklemmer kan brukes til å lage mye smart, måtte vi rett og slett ta en liten runde for å se hva som var mulig å lage.

Først som sist; ikke alle tipsene slo oss i bakken. Men har får du likevel en oversikt over fem ting vi likte godt da så gjennom et x-antall videoer på Youtube.

#1: Mobilholder

Det finnes mye nyttig tilbehør til mobilen din, og det er også mange alternativer på markedet når det kommer til mobilholdere.

Denne mobilholderen holder mobilen din både stående og liggende, og koster heller ikke mange kronene å lage. Du trenger en stor og en litt mindre klemme for å få det til. Klemmene vi har brukt i dette tilfellet er 51 millimeter og 24 millimeter.

Holderen passer for eksempel kjempefint på kontorpulten hvis du ønsker å ha tilgang til skjermen hele tiden.

Ta en titt på videoen nederst i saken for å få en demonstrasjon av hvordan du setter klemmene sammen.

#2: Kabelholder

Vi har tidligere sett på ulike løsninger for å få orden på kabler som faller på gulvet. Og denne løsningen er absolutt ikke så dum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer