50.000 så denne boligannonsen

Vinner kvantitet over kvalitet?

Denne boligannonsen fra boa gikk sin seiersgang i sosiale medier et par uker tilbake. Foto: Finn.no
Denne boligannonsen fra boa gikk sin seiersgang i sosiale medier et par uker tilbake. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet mye om ekstremstyling av boliger. Tomme malingslokk, rosemassakrer, flyvende bananer og sko i kjøleskapet. Det er morsomt å se på, og ikke minst inspirerende.

Spesielle boligannonser får også ekstrem oppmerksomhet. Denne uken har en liten fotonovelle av en boligannonse for en treroms på Tøyen i Oslo gått som en farsott på sosiale medier. Det gjør også underverker for eksponeringen: I løpet av de ni dagene annonsen har ligget ute, har den blitt sett nesten 50.000 ganger. Og solgt.

Trodde du det var dyrt? Så mye koster ekstremstylingen

Ekstrem styling - ekstrem oppmerksomhet

50.000 er ikke bare litt mer - men ekstremt mye bedre eksponering enn den gjengse boligannonse får. Gjennomsnittlig antall sidevisninger for boligannonser på Finn.no er 3.604 sidevisninger og 30 dager liggetid på landsbasis, 4.313 sidevisninger og 18 dager liggetid i Oslo. Det er imidlertid noen boliger som får langt mer oppmerksomhet enn andre.

– Vi har sett noen eksempler på at spesielt stylete boliger får mye oppmerksomhet, som oppussingsobjektet på Lambertseter, sier Lene Kallum, PR- og informasjonssjef i Finn.no til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.