80 eller 30 kvadratmeter?

Inngangsbilletten til en treroms i hovedstaden trenger ikke være enorm. Hva er haken?

Foto: Finn.no
Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man skulle nesten tro at julen kom tidlig i år. En av våre lesere har tipset oss om utrolige boligpriser i en av hovedstadens bydeler: Nå får du en pen treroms med balkong og garasje på 80 kvadratmeter i Oslo til en drøy million! Fellesgjelden er på rundt 60.000 kroner.

Det er det samme som du må ut med for en ettromsleilighet på under 30 kvadrat. Også i hovedstaden. Og sistnevnte må du kanskje til og med pusse opp.

Se boligprisene i de største norske byene

Førstnevnte bolig ligger på Romsås, nord for sentrum. Og boligen vi fikk tips om er langt den eneste som er til salgs der en kan få mye bolig for pengene. Her får du nyoppussete fireroms til under 1,5 million. Hva er haken?

Under oppussing

Romsås er et typisk drabantbyområde, med blokkbebyggelse. Det ligger på grensen til marka, og er, ifølge en av meglerne i området, Kim Thu, et veldig barnevennlig strøk.

- Det er bilfri internveier, der en trygt kan gå til skole, barnehager og butikker, sier Thu til DinSide. Nærheten til marka manifesterte seg tydelig da et par kom på visning - på ski.

Hvorfor er det så billig her?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer