Advarer: Farlige blomsterpotter

Blomsterpotter tilbakekalles på grunn av fare for personskade.

FARE FOR PERSONSKADE: Disse blomsterpottene fra Elho tilbakekalles på grunn av fare for personskade. En svakhet i opphenget gjør at den kan deformeres ved høye temperaturer og falle ned - og treffe forbipasserende. Foto: Elho
FARE FOR PERSONSKADE: Disse blomsterpottene fra Elho tilbakekalles på grunn av fare for personskade. En svakhet i opphenget gjør at den kan deformeres ved høye temperaturer og falle ned - og treffe forbipasserende. Foto: Elho Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elho Greenville planthanger tilbakekalles på grunn av fare for personskade.

En svakhet i opphenget gjør at den kan deformeres ved høye temperaturer og falle ned - og treffe forbipasserende.

Blomsterpottene finnes i ulike farger og to forskjellige størrelser; lang og enkel - og alle variantene er omfattet av tilbakekallingen.

Du kan se alle variantene og produktkodene lenger ned i teksten.

- Fjern dem umiddelbart

- Elho oppfordrer forbrukere som har en Elho greenville planthanger om å fjerne dette produktet fra rekkverket sitt umiddelbart, skriver produsenten i en tilbakekalling på sine nettsider.

Produktet har vært i salg siden januar 2020.

Ifølge tilbakekallingen på Farligeprodukter.no, er disse blomsterpottene solgt av Hagelandgruppen AS, Gard gartneri, Wiig Gartneri AS, Lier Planteland AS og Plantasjen Jessheim.

- Det er solgt cirka 2450 produkter i Norge, forteller Emily Verdoorn ved Elhos offisielle kontor i Nederland til Dinside.

- Det har ikke vært noen faktiske ulykker som har ført til fysiske skader på personer, sier hun videre, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer