Brann i panelovn fra Biltema

Advarer mot Biltema-ovn

Brannvesen advarer mot panelovn fra Biltema etter branntilløp.

- SLUTT Å BRUK DEN MED EN GANG! Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS oppfordrer alle som har en slik panelovn fra Biltema, om å slutte å bruke den med en gang. Advarselen kommer etter et branntilløp i Rælingen for noen dager siden - som bildene er fra. Panelovnene er omfattet av en tilbaketrekning på grunn av brannfare. Tilbaketrekkingen omfatter flere modeller fra Biltema. Foto: Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS
- SLUTT Å BRUK DEN MED EN GANG! Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS oppfordrer alle som har en slik panelovn fra Biltema, om å slutte å bruke den med en gang. Advarselen kommer etter et branntilløp i Rælingen for noen dager siden - som bildene er fra. Panelovnene er omfattet av en tilbaketrekning på grunn av brannfare. Tilbaketrekkingen omfatter flere modeller fra Biltema. Foto: Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS advarer mot panelovn fra Biltema.

– Slutt å bruke den med en gang!

– Har du slik panelovn? I så fall må du slutte å bruke den med en gang, oppfordrer Nedre Romerike brann- og redningsvesen på sine Facebooksider.

Advarselen kommer etter et branntilløp i en Biltema-panelovn i Rælingen for noen dager siden.

Ifølge brannvesenet, kom huseieren raskt til stedet og fikk slukket brannen.

Da hun åpnet inngangsdøra ble hun møtt av mye røyk og åpne flammer ved panelovnen som var plassert rett på innsiden av inngangspartiet. Heldigvis greide eieren raskt å slokke brannen og da brannvesenet kom fram var det hovedsakelig å få luftet ut røyken som var nødvendig, skriver Nedre Romerike brann- og redningsvesen på sine Facebooksider.

De skriver videre at styringspanelet og styringskomponentene på ovnen hadde blitt overopphetet og smeltet, og at dette var direkte årsak til at det tok fyr i trepanelet på veggen bak ovnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer