Voltarol Forte

Advarer mot Voltarol-bruk

Andreas Oterholt (30) våknet opp med store merker på armer og bein.

SPYTTET BLOD OG BLØDDE NESEBLOD: Formen var egentlig helt fin, men Andeas Oterholt (30) hadde merker både på armer og bein og blødde neseblod. Foto: Hilde Brevig
SPYTTET BLOD OG BLØDDE NESEBLOD: Formen var egentlig helt fin, men Andeas Oterholt (30) hadde merker både på armer og bein og blødde neseblod. Foto: Hilde Brevig Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en periode med veldig mye jogging, merket Andeas Oterholt (30) at det begynte å verke på innsiden av leggen. Da smerten ikke avtok, valgte han å kontakte fastlegen som skrev ut resept for Voltaren og Voltarol Forte for beinhinnebetennelse.

På grunn av smittevernhensyn knyttet til corona, ble konsultasjonen foretatt over telefon.

Oterholt forteller at han smurte på Voltaren Forte-geleen en ukes tid uten at han merket noe bedring. Plutselig våknet han opp en dag med blodblemmer i munn og han spyttet blod og blødde neseblod. I tillegg hadde han store utslett på armer og bein.

Det var Telemarksavisa(+) som først omtalte saken.

Reiste til legevakta

Tross de store utslettene og at han blødde fra nese og spyttet blod, var Oterholts allmenntilstand bra, men han valgte likevel å kontakte legevakta for å fortelle dem om plagene.

– Ettersom jeg følte meg bra, anbefalte legevakta meg å avvente situasjonen, sier han til Dinside.

– Men fordi jeg blødde valgte jeg likevel å oppsøke dem.

Det ble foretatt blodprøver som viste nullverdi på blodplater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer