Advarer naboer etter funn av trebit

Trodde først den stammet fra byggearbeid, men ble etter hvert mistenksom.

ADVARER: Etter funn av identiske trebiter tre dager på rad, ble Oslo-beboer Hanna Vesterager mistenksom. Foto: Hanna Vesterager
ADVARER: Etter funn av identiske trebiter tre dager på rad, ble Oslo-beboer Hanna Vesterager mistenksom. Foto: Hanna Vesterager Vis mer
Publisert

Dinside har tidligere skrevet om hvordan innbruddstyver «merker» boliger i forbindelse med spaning på eventuelle innbruddsobjekter. Ved å legge en potet eller banan på trappa kan tyver vite om boligeierne er hjemme eller ei.

Hanna Vesterager, som bor på Kampen i Oslo, oppdaget en dag en trebit utenfor porten sin. Etter å ha fjernet trebiter tre ganger, valgte hun å advare naboer på Facebook.

– Har noen av dere registrert at det er plassert en liten trebit utenfor porten deres? skriver hun.

Under er det flere som skriver at de har opplevd det samme.

Når Dinside snakker med Vesterager forteller hun at det var rent forebyggende at hun la ut innlegget på Facebook.

Vesterager sier at hun ikke har hørt om liknende tilfeller og at hun ikke er bekymret etter hendelsene, og viser ellers til uttalelsene hun har gitt til Avisa Oslo.

– Jeg ønsker å varsle folk. Jeg tror det kan være klokt å være observant på dette, sier hun til avisa.

Ettersom det er byggearbeid i gata, trodde hun først det var tilfeldig at trebiten havnet utenfor porten deres, forteller hun til nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer