AKG K702

Er testens dyreste hodetelefoner også testens beste? Nei. Det betyr ikke at K702 er dårlig.

AKG K702
Publisert
Sist oppdatert

Med unntak av Beats by Dr. Dre og, så vidt, Denon AH-D2000 er ingen av hodetelefonene i denne testen diskret. Som vi allerede har vært inne på er ikke dette noe du kler på deg på bussen eller i kontorlandskapet (så fremt du ikke har veldig tolerante kolleger), men selv hjemme i stua vil du vekke en viss oppsikt med AKG K702. Designet er styggtøft, i den forstand at den veldig tydelige bøylen og de voldsomme klokkene kanskje kan karakteriseres som småstygge, mens summen av detaljene (sølvfestet mellom klokker og bøyle, sølvrutemønsteret på utsiden av klokkene) gjør dem tøffe på sitt vis.

Litt hodeverk

Komforten er ikke den beste, i det minste ikke for vårt hode. Den brede skinnbøylen som hviler øverst på hodet hviler rett og slitt litt for godt. Etter en snau times lytting kjenner vi stort sett konsekvent at gnagingen mot hodebunnen blir plagsom, et fenomen vi opplevde nesten konsekvent med K702.

Hodetelefonene er, som mange andre modeller i denne testen, tungdrevne, og gjør ikke en veldig god jobb sammen med mp3-spillere eller PCer. Det er heller ikke meningen, og brukes ikke mot K702, eller noen av de andre modellene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.