Alarm, alarm: Spar 60 %

Se deg om før du plukker ut en boligalarm. Prisene varierer nemlig kraftig.

Publisert
Sist oppdatert

Boligalarmer får tyver til å se rødt. Derfor kan det være en smart løsning for deg som er redd for å få slike på besøk. Statistikken viser nemlig at antall innbrudd går markant ned når en alarm installeres.- Vi har en formening at om lag 18-20 prosent av norske husstander har en boligalarm. Det har vært en kraftig vekst i markedet, for i 2001 var det bare om lag 12 prosent som hadde det. Ifølge forsikringsbransjen skjer om lag 97 prosent av alle innbrudd i boliger uten alarm, sier markedssjef Reiulf Johansen i divisjon alarm i Falck Norge.

Informasjonssjef i If Skadeforsikring, Emma Elisabeth Vennesland, bekrefter dette.

- Vi ser at det veldig sjelden skjer innbrudd i boliger hvor det er installert alarm. Men vi har ikke helt konkrete tall på dette, sier Vennesland.

Det kan altså være god business å bruke litt penger på å sikre seg.

Store prisforskjeller

Men går du med tanker om å få en boligalarm, bør du i aller høyeste grad sjekke markedet før du biter på den første og beste selgeren.

Vår pristest viser nemlig at det er enorme prisforskjeller på nesten like produkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer