Aldri mer kabelsnurr

Med denne trenger du ikke skjule kablene til aller laderne dine. Du kan rett og slett putte dem i en skuff.

Når enheten for lading er festet til mobilen, er det bare å legge den ned på brettet for å lade batteriene.  Foto: Produsenten
Når enheten for lading er festet til mobilen, er det bare å legge den ned på brettet for å lade batteriene. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor er laderen til telefonen? Og hvor er laderen til iPoden? Glemt den på jobb? Glemt den hjemme? Og hvilken av de tre laderne med kabler som har floket seg sammen er det egentlig du skal pakke sammen og ta med deg når du skal på ferie?

Det finnes større problemer i verden, men kabelsnurr og mangel av lader når du trenger det, hører definitivt til denne journalistens topp fem irritasjonsmomenter en mandags morgen. Gleden ble derfor stor da jeg ble gjort oppmerksom på Powermat. Kraftmatten, om du vil.

Se også den smarte måten du kan samle kablene på, helt selv.

Tre på en gang

Powermat er en ladestasjon som kan lade opp til tre enheter om gangen, ved induksjon. Det er imidlertid ikke slik at du bare kan legge mobilen rett på platen, du trenger en enhet i mellom for å få det til å virke. Det finnes ulike enheter tilpasset for eksempel iPhone/iPod, BlackBerry og Nintendo DS, Home and Office Mat, en dock for iPod - og en usb-lader.

Foreløpig er ikke Powermat til salgs i Norge, men i tillegg til Nord-Amerika, kan den også kjøpes i Storbritannia og Italia. Ingen av butikkene eller nettbutikkene vi sjekket sender til Norge, men dette kan omgås ved hjelp av tjenester som for eksempel JetCarrier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.