Alle dusjers våte drøm?

Se dusjhodene du vil elske.

Publisert
Sist oppdatert

Er du som oss, elsker du å ta deg en varm dusj når anledningen byr seg. Personlig hygiene er jo tross alt kjekt å ha.

Men dusjer er ikke det samme som det en gang var. Ikke bare skal de fungere, men de skal også være pene å se på.

Sparedusj: En magisk oppfinnelse?

Dobbel dusj i ett

Dersom du er ekstremt glad i å få mye vann på kroppen, er kanskje denne dusjen noe for deg. Designeren Thomas Baker har nemlig skapt et dusjhode som kan deles i to for maks effekt.

Designet heter «Unum Rain Shower and Hand Shower», og brukes på følgende måte: Plasser det store dusjhodet over deg og la vannet renne. Deretter løsner du hånddusjen fra dusjhodet, slik at du blir vasket ovenfra og fra siden av, ifølge Yanko Design.

Den eneste ulempen er nok at du kanskje trenger en rørlegger til å ordne slik at du får vann fra begge kanter.

Se dobbeldusjen her

Prisen er foreløpig ukjent.

DinSide har dessverre ikke klart å komme i kontakt med Thomas Baker for å få kjennskap til utsalgssted og pris, men vi vil oppdatere artikkelen så snart vi har disse detaljene i hende.

DinSide Bolig har registrert at stadig flere produsenter introdusert ulike varianter av fossefalldusjer til baderommet, der digre dusjhoder er integrert i taket.

Lei av runde dusjhoder? Sjekk ut den fancy virgin-dusjen ned farge og original design.

Nok en luksusdusj: En strålende oppfinnelse?

Dobbel dusj i ett

Grohe er en av dusjprodusentene som har lansert nye og kreative dusjhoder for baderommet. Serien heter Rainshower Watercolors og du kan velge mellom seks ulike farger.

Den nye serien til Rainshower hånddusjer har mottatt Red Dot Design Award i 2009, på grunn av innovasjon, funksjonalitet og kvalitet. Hånddusjene blir lansert i Norge i løpet av høsten, ifølge en pressemelding.

Serien består tre ulike stilarter: Icon, Eco og Solo, og veiledende pris er 999 kroner.

– Rainshower Icon har et glorieformet dusjhode, mens Eco reflekterer menneskets form slik at vannet fordeles ensartet og effektivt. Solo er et resultat av en forbrukerundersøkelse som viste at stråletypen rain er det vanntrykkmønster som benyttes oftest. I tillegg har hele serien en patentert øko-knapp som reduserer vannforbruket ytterligere, sier Kjetil Grønbakken, daglig leder i Grohe.

Se bildene av Rainshower her:

Dusjer du deg til fant? Se hvor mye du kan spare

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer