Tips om grilling

Alt du må vite for å fyre igang grillsesongen

Vi gir deg de smarteste tipsene før grillsesongen starter.

KLAR FOR ÅRETS GRILLSESONG? Sjekk våre gode tips foran årets grillsesong. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR ÅRETS GRILLSESONG? Sjekk våre gode tips foran årets grillsesong. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Når sola begynner å varme i solveggen og kjøttdisken fylles opp med pølser og flintstek, kan man erklære grillsesongen for startet.

Lurer du på hvilken grill du bør velge, eller hva du bør passe på om du allerede har en grill stående?

Da er det bare å lese videre.

Gjør dette før du starter grillsesongen

Ble grillen lagret i fjor høst uten den helt store rengjøringsjobben i forkant, kan det være smart å begynne med dette før grillskivene skal fortæres.

Og det trenger ikke nødvendigvis å være så kjedelig: Følger du dette trikset kan du rengjøre grillen helt uten vann og såpe.

Syns du derimot at det må litt såpe til, kan du prøve dette grønnsåpetrikset på grillristen, ikke minst om den ikke er helt inngrodd av fastbrente rester.

Husk også at gummislangen til gasskoblen kan bli morken av å stå i sola, før du fyrer opp grillen bør du derfor passe på å sjekke datostemplingen på selve gasslangen.

Kull eller briketter?

Er du en av dem som sverger til kullgrill, har du kanskje lurt på det samme som oss - nemlig hva som egentlig er den største forskjellen på å velge kull eller briketter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer