Amatørens kommentar

C2 er ikke bare en usedvanlig lekker duppeditt. Lyden som fyller rommet og får hvilestolene til å skjelve i beundring, er også upåklagelig. Men vil jeg investere i en C2?

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er rimelig enkelt å oppsummere inntrykkene etter snaue fem timer med Halo C2:

  • Den ser bra ut og fordeler lyden fra DVD-filmene på en glitrende måte.

    Jeg har tidligere kost meg foran gode hjemmekino-anlegg, men dette er uten tvil den (unnskyld klisjeen) feteste opplevelsen hittil. Nærmere kinosalen har jeg ennå ikke vært i et privat hjem.

  • Den har alle tenkelige tilkoplingsmuligheter. Får du ikke koblet til komponentene på C2s bakside, sier det mer om din egen utstyrsekstravaganse.
  • Den sies å være framtidsrettet, og derfor enkel å oppgradere. Det er selvsagt et pluss.

    Om akkurat det holder stikk er en annen sak. Det vil i hvert fall ikke være første gang det kommer noe helt nytt og revolusjonerende innen året er omme.

  • Fjernkontrollene er behagelige og ikke minst intuitive. Men det som imponerte meg aller mest, var nok mikrofonen som stiller inn lydkanalene.

    Det var en genialt enkel løsning.

Løp og kjøp?

For alle andre enn naboene & lommeboka er dette lekkert.
For alle andre enn naboene & lommeboka er dette lekkert. Vis merPrisen på Halo C2 er på rundt 48.000 kroner. Mer enn høy nok selvfølgelig, men egentlig ikke så avskrekkende i seg selv.

Problemet med å ha en så god prosessor er at du vil få en ubønnhørlig trang til også å oppgradere resten av komponentene dine. Etter min oppfatning vil det være misbruk å sette en C2 til å styre billige komponenter.

Nye fronthøyttalere der, en større subwoofer her, en kraftigere effektforsterker, osv. osv. Her er det bare å minne om at verdien på testanlegget enkelt rundet 160.000 kroner. Selv hadde jeg antagelig refinansiert boliglånet eller solgt bilen innen kort tid. Da hadde husbråket vært i gang.

For de av dere som vasser i penger, eller har evnen til å kjøpe én og én komponent om gangen, stiller saken seg annerledes.

Sørg uansett for å få en full demonstrasjon i HiFi-butikkens lokaler, og sammenlign gjerne med produktene fra andre leverandører.

Merk: Vi har ikke sammenlignet C2 med noen av sine konkurrenter i denne artikkelen. I løpet av noen uker skal vi imidlertid sammenligne storebror Halo C1 med Meridians 568.MM, som begge ligger i 70.000 kronersklassen.

Vi vil da bruke det samme testanlegget du kan se i bildespesialen. Med ett hederlig unntak: Vi vil da fleske til med Meridians DVD 598DP DVD video-/audiospiller i tillegg.

Da vil det bli langt enklere å kåre en vinner...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer