Amatørens kommentar

C2 er ikke bare en usedvanlig lekker duppeditt. Lyden som fyller rommet og får hvilestolene til å skjelve i beundring, er også upåklagelig. Men vil jeg investere i en C2?

Publisert
Sist oppdatert

Det er rimelig enkelt å oppsummere inntrykkene etter snaue fem timer med Halo C2:Den ser bra ut og fordeler lyden fra DVD-filmene på en glitrende måte.

Jeg har tidligere kost meg foran gode hjemmekino-anlegg, men dette er uten tvil den (unnskyld klisjeen) feteste opplevelsen hittil. Nærmere kinosalen har jeg ennå ikke vært i et privat hjem.

Den har alle tenkelige tilkoplingsmuligheter. Får du ikke koblet til komponentene på C2s bakside, sier det mer om din egen utstyrsekstravaganse.

Den sies å være framtidsrettet, og derfor enkel å oppgradere. Det er selvsagt et pluss.

Om akkurat det holder stikk er en annen sak. Det vil i hvert fall ikke være første gang det kommer noe helt nytt og revolusjonerende innen året er omme.

Fjernkontrollene er behagelige og ikke minst intuitive. Men det som imponerte meg aller mest, var nok mikrofonen som stiller inn lydkanalene.

Det var en genialt enkel løsning.

Løp og kjøp?

Prisen på Halo C2 er på rundt 48.000 kroner. Mer enn høy nok selvfølgelig, men egentlig ikke så avskrekkende i seg selv.

Problemet med å ha en så god prosessor er at du vil få en ubønnhørlig trang til også å oppgradere resten av komponentene dine. Etter min oppfatning vil det være misbruk å sette en C2 til å styre billige komponenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer