Anbefalt produkt: LG 47LW450

Det er lett å frykte det verste når du får 3D-funksjon i en så billig TV, men LW450 gjør en god figur.

3D-funksjonen fungerer bra, i praksis er den faktisk  bedre enn på mange toppmodellene fra 2010. Utviklingen har altså vært formidabel. Foto: Per Ervland
3D-funksjonen fungerer bra, i praksis er den faktisk bedre enn på mange toppmodellene fra 2010. Utviklingen har altså vært formidabel. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til Samsung og Philips er altså LGs alternativ på 47-tommer, i praksis har strengt tatt ikke det så mye å si - bortsett fra at du kanskje kan smile litt overbærende over naboens mini-TV om han velger en 46-tommer:-)

Som nevnt liker vi designet på LG-en: Det er enkelt og klassisk, og finishen på denne TV-en både ser og kjennes langt dyrere ut, enn det prislappen på 6.995 kroner tilsier.

W450 er forøvig lillebroren til W550, som vi testet i juni i år, og er utseendemessig omtrent helt lik. Forskjellene mellom de to går altså på innganger og funksjoner, men også litt på dybden i bildet.

Merk deg likevel at LG-modellen mangler kablet nettverksinngang. Det synes vi er et minus. En ting er at du da mister LGs nettfunksjoner, men du mister også muligheten til rask og enkel softwareoppdatering av TV-en, og det er spesielt et tema når det gjelder 3D. Vi kan forøvrig nevne at både Samsung og LG-TV-ene oppdaterte seg selv straks vi koblet dem til. På LGen må du altså gjøre dette via en PC, og så oppdatere via TV-ens USB-inngang. Med andre ord: Det går, men det er litt mer tungvint.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer