Andersson A429FDC PVR 3D

Beklager, folkens. Det er ingen TV-produsenter som har lært å trylle.

Det ser bra ut, så lenge de ikke løper så fort. Ikke noe problem når du ser på Viking mao:-) Foto: Per Ervland
Det ser bra ut, så lenge de ikke løper så fort. Ikke noe problem når du ser på Viking mao:-) Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Andersson A429 er en 42-tommers LCD-TV som i dag har en prislapp på 3.990 kroner. Det er en god pris, spesielt for deg som kjøpte en flat-TV da prisene lå på mellom 15.000 og 20.000 kroner.

Det mest spennende med A429 er likevel ikke bare prislappen, for i dag finnes det flere alternativer i samme størrelse i dette prissjiktet.

Der dagens test-modell skiller seg ut, er nemlig på finessene.

Ja, faktisk er Andersson TV-en så godt utstyrt at vi nesten trodde vi leste feil da vi listet opp spesifikasjonene, for her får du finesser som vanligvis bare finnes på TV-er fra 8.000 og oppover:

  • 3D. Dette er en av de rimeligste 3D-TVene vi har sett hittil. A429 bruker passiv 3D-teknologi, og den kan til og med konvertere vanlige TV-sendinger til 3D. Med i esken ligger det også fire 3D-briller, og akkurat det er et eksempel til etterfølgelse.
  • HD og mange innganger. Oppløsningen er på 1080p, altså full HD. TV-en har i tillegg de inngangene du trenger, blant annet fire HDMI-innganger (tre bak, en på siden), VGA-inngang for PC (låst til en oppløsning på 1366x768), to USB-innganger, komponent for analog HD, og to scartinnganger. TV-en har i tillegg digital lydutgang.
  • USB-opptak. Via den ene USB-inngangen kan du koble til en USB-penn eller en ekstern harddisk, og pause live-sendingen, eller ta opp TV-serier du følger med på. Vi koblet til RiksTV, og selv om vi ikke fant TV-en i RiksTVs oversikt over godkjente modeller, så fungerte det fint i praksis. Via den elektroniske programguiden kan du også enkelt ta opp programmer du har lyst til å se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer