Anlegget fra Elektro +

Butikken på Grünerløkka hadde også harman/kardon som reciever og DVD-spiller. Høyttalersettet kom fra Eltax, og het Liberty 5-pack.

Publisert
Sist oppdatert

- Her får du en pakke av god kvalitet til fornuftig pris, sier Odd-Henning Langengen.

- Du får harman/kardon DVD-20, og forsterkeren AVR-3000. Dette er en forsterker som vil være mer enn god nok for vanlige stuer og gutterom, og høyttalerne fra Eltax er etter min oppfatning perfekt tilpasset anlegget. - Høyttalerne er jeg faktisk mektig imponert over, de har da også svært gode testresultater å vise til, blant annet fra det svenske magasinet "Hifi & Musik", sier Langengen.

(Merk: DVD-spilleren er lik HiFi-Centerkjedens, se den artikkelen for flere kommentarer.)

Hva synes vi?

Hos Elektro + var det intet eget lytterom, vi måtte mao. stå i et eget hjørne av butikken. At anlegget leverte god lyd var det likevel ingen tvil om.

AVR-3000 er lillebroren til forsterkeren vi prøvde hos HiFi-Center kjeden, og gjorde et godt inntrykk. Lydmessig fikk vi imidlertid ikke det samme "fete" lydbildet, spesielt var dette tydelig på Metallica og Snatch. Høyttalerne må nok også ta litt av skylden for dette.

For undertegnede virker det som om Eltax høyttalerne gir et renere og mer nøytralt lydbilde, enn Proson høyttalerne. For deg som hører mye på klassisk musikk, vil kanskje Eltax derfor være et bedre egnet høytalersett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer