Anlegget fra Hi-Fi klubben

HiFi-klubben satte opp et anlegg med komponenter fra japanske Denon og høyttalere fra danske Dali.

Publisert
Sist oppdatert

- Det hjelper ikke om du har en god komponent så lenge det ikke passer sammen med resten av anlegget.

Det mange gjør feil når de setter sammen et surroundanlegg er at de har for liten forsterker, og for store høyttalere. Det blir omtrent som å kjøre en liten bil med en alt for stor tilhenger, ikke bra med andre ord, sier Johan Antonsson.

- Alle disse komponentene er satt sammen fordi vi mener at de matcher hverandre, og etter min mening får du her mye for pengene, sier Antonsson før han plasserer oss i stolen i lytterommet.

- Kjernen i anlegget er recieveren fra Denon, som i tillegg til å være enkel å bruke kombinerer funksjonalitet og utstyr. Ved hjelp av fire knapper og en bryter kan man stille inn og justere så og si alle funksjoner.

En praktisk finesse er muligheten til å ha "5 channel stereo" som gir identisk lyd i alle fem høyttalere. Dette er perfekt hvis du ønsker å fylle et helt rom med behagelig musikk uten å måtte skru volumet høyt opp. Antall watt er egentlig uinteressant, det er helheten som teller, forsterkeren gir likevel ærlige 5 x 80 watt i 8 ohm, sier Antonsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer